Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Könyvek Michaelről

Michael Jackson a pop királya! - poszter és képeslap könyv

mjapopkiraly.gifMichael Jackson számos rekord birtokosa, rengeteg sláger írója és előadója. Káprázatos sikereket ért el kora gyerekkorától kezdve először a Jackson 5 zenekarral, majd szólóban. A világ minden pontján ismerik a pop királyát, hallgatják lemezeit és utánozzák egyedi mozgását. Ennek a kiadványnak a segítségével felidézzük gyerekkorát, legnagyobb sikereit és felejthetetlen életművét.
A kiadvány 10 posztert és 8 képeslapot is tartalmaz, amit elküldhetsz barátaidnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Michael Jackson 
Varázslat és őrület, a teljes történet

konyv.gif
 Michael Jackson minden idők egyik legnagyobb előadóművésze volt; kivételes tehetség, ugyanakkor ellentmondásos személyiség, akit sokan próbáltak megismerni és megérteni - vajmi kevés sikerrel.
Rendkívüli elismeréssel fogadott életrajzi művében J. Randy Taraborrelli mellőzi a bulvársajtó terjesztette szóbeszédeket, a rosszindulatú célozgatásokat és feltételezéseket, és elmeséli olvasóinak a Pop Királyának igaz történetét.

Eredeti cím : Michael Jackson / The Magic, the Madness, the Whole Story

 

 

 

 

 

 

 

 

Michael Jackson 
A leghitelesebb életrajz képekben 1958-2009 napról napra

konyv2.gif
Michael Jackson képes életrajza az eddigi legátfogóbb, legrészletesebb könyv a világ legnagyobb szupersztárjának pályafutásáról.
Szerzője Michael Jackson egyik közeli barátja és munkatársa, Adrian Grant, aki a kötet egyes részeit Michael közreműködésével állította össze.

Eredeti cím : Michael Jackson / A Visual Documentary 1958-2009 The Tribute Edition

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Michael Jackson 
Legendák és valóság

legendak-es-valosag.gif
 


A rendkívüli egyéniség színes, szélsőségektől sem mentes popkirály alakját járja körbe a szerző. Legendák és valóság, igaz történetek és alakjához tapadt szóbeszédek, hazug állítások állnak szemben egymással, mi volt az igazság, mi volt a szóbeszédből szőtt lepel, amely ráborult, és kétessé tette alakját. Michael Jackson halála körül is rengeteg a titok, hát még megannyi titok fedte mindennapjait!
Valójában ki volt Michael Jackson, a popkirály? Erre kereste a választ Kate King.
A portré megfestéséhez a pasztell színek mellett elengedhetetlenek a harsány színek is, ugyanis a szélsőséges dolgok ugyanúgy hozzátartoznak alakjához, mint őstehetsége.
A popkirály egyedisége ma is tart, rajongók milliói vásárolják lemezeit, a halála óta eltelt időben az eladott Jackson-lemezek száma túlszárnyalta Elvist és Lennont.

 

 

 

 

Michael Jackson 
1958-2009

konyv3.gifMichael Jacksont az 1980-as és 1990-es években a világ legnépszerűbb énekeseként joggal nevezték a pop királyának. Karizmatikus előadóként a funky, a pop, a soul és a rock elemeit ötvözte. Koncertjei új dimenziókba emelték a kor szórakoztatóiparát.
A magánéleti viharok után visszatérésre készülő világsztár közelmúltbeli váratlan halála megdöbbentette a világot és sokkolta rajongóit.
Chris Roberts (többek között a Guardian, a BBC és a Melody Maker zenei újságírója) fotókkal gazdagon illusztrált könyve 12 fejezetben mutatja be e nem mindennapi tehetség életútját és zenei pályájának mérföldköveit.
Ez a könyv életét és zenéjét ünnepli...

Eredeti cím : Michael Jackson / King of the Pop 1958-2009

 

 

 

 

 

 

Jacko 1958-2009 
Michael Jackson - The King of pop

jacko.gif
Hol volt, hol nem, volt a messzi Amerikában öt testvér, akik gondoltak egy nagyot, és Jackson 5 néven zenekart alapítottak. Énekesnek a pöttöm Michaelt állították, aki olyan átéléssel, lendülettel és szenvedéllyel adta elő a dalokat, hogy még azokat is magával ragadta, akik sosem szerették az ilyen funkos-groove-os muzsikát.
A sosemvolt gyermekkor így gyorsan tovatűnt, az ifjú szólókarrierbe kezdett, és albumaival, a Thrillerrel, a Baddel és a Dangerousszel sorra döntögette az addig érvényes rekordokat. Mindenkinél több ideig szerepelt neve a slágerlistákon, mindenkinél több lemezt sikerült eladnia, tánclépés-arzenáljával mániákus rajongók tömegeit vonzotta, igényes videoklipjeivel elkápráztatta a világot: a Pop Királyává vált.
Divatot teremtett, új zenei nyelvet és előadásmódot, a hang-mozgás-látvány színpadát, melyet fékeveszett erővel és spontaneitással uralt és szolgált, minden porcikájával és tehetségével. Olyan világot nyújtott, mint előtte soha más, miközben az alkotó erő a visszanyerni kívánt gyermeki ártatlansággal és vágyakozással keveredett. Álomvilágot épített, porondon, klipen és a valóságban, magávalragadót, lenyűgözőt.
A különc művész, a szépészeti műtétek sorozatára vállalkozó zseni, a naiv és törékeny lelkű énekes, zeneszerző és táncos-koreográfus, az eleven bálvány megjárta a dicsőség édenkertjét. Majd megjárta a rosszindulat és megaláztatás poklát is... sötét rágalmak, vádak, botrányok erdején vitt át az útja, végül a rejtélyes kérdés nyitva maradt: milyen színű az igazság?
A botránysorozatok után megpróbált felkapaszkodni a mélyből, meg akarta mutatni magát újra a világnak, de erre már nem kerülhetett sor. Még nem volt ötvenegy éves, amikor elment közülünk. Elment, de itt hagyta nekünk azt a mesés pillanatot, amikor elhittük: "We are the world, we are the children." Mi vagyunk a világ, mi vagyunk a gyerekek.

Eredeti cím : Jacko - The King of pop

 

 

Holdséta

Önéletrajz

holdseta.gifTöbb mint húsz éve volt már a pályán Michael Jackson, amikor megírta önéletrajzi könyvét, a Holdsétá-t, melyben nemcsak a karrierjéről - lemezekről, koncertekről, zenésztársakról -, hanem féltve őrzött magánéletéről, vívódásairól, vágyairól, titkos gondolatairól is beszél.

Ekkor már megasztár volt, akinek különleges hangja, mozgása, temperamentuma és titokzatos személyisége világszerte megigézte a közönséget. Lemezei rakétasebességgel törtek a sikerlisták élére, miközben róla, magáról a legkülönösebb hírek keringtek. Michael Jackson ekkor határozta el, hogy könyvet ír az életéről.

Felidézi gyerekkorának emlékeit - vagy inkább azt, ahogy gyerekkor nélkül kellett felnőnie. Michael és fivérei mindennap gyakoroltak, próbáltak, amatőr versenyeken vettek részt, s közben chicagói sztriptízbárokban dolgoztak, hogy előteremtsék a szakmai fejlődéshez elengedhetetlen utazásokra, kosztümökre, hangszerekre valót. Hamarosan felkarolta őket a szupersztárgyár, a nevezetes Motown - s a Jackson Five több mint kétszázmillió albumot adott el úgy, hogy a tehetséges gyerekek minden lépését lesték, koreografálták, s még azt is szigorúan meghatározták, hogy mit kell mondaniuk az újságíróknak.

Michael Jackson lefegyverző őszinteséggel meséli el, mennyit küszködött, hogy a gyereksztárságból kinőve kivívja művészi önállóságát. Kezdetben fanatikusan követte "mestereit", mindenekelőtt James Brownt, arra törekedett, hogy éppolyan "nagy", majd pedig "a legnagyobb" legyen, és énekesként és táncosként mindig tökéletes produkcióval álljon a közönség elé.
Tehetsége, energiája, szívós munkája és elhivatottsága révén a könnyűzene világának legnagyobb sztárja, a show business élő legendája lett, aki pályafutása csúcsán megalkotta azt az albumot - a Thriller-t -, amely minden eladási rekordot megdöntött a zeneipar történetében.

A Holdsétá-ban Michael Jackson mesél a barátairól: Berry Gordyról (a Motown vezetőjéről), Quincy Jonesról, Paul McCartneyról, Fred Astaire-ről, Marlon Brandóról, Katharine Hepburnről, és persze Diana Rossról, akit, mint mondja, örökre szeret. Mesél első szerelméről, gátlásairól és plasztikai műtéteiről is - és visszautasítja a magánéletéről keringő rágalmakat.

Most, a Pop Királyának halála után megrendítő olvasmány ez a húsz évvel ezelőtt írt könyv, melyben egy nagy terveket és álmokat dédelgető fiatalember vall önmagáról - egy olyan ember, aki saját tüneményes tehetségével éppúgy tisztában van, mint a dicsőség keserves visszájával, ami fájdalmas elszigeteltség és boldogtalanság forrása lehet, és amivel nagyon kevesen tudnak megbirkózni...

A Holdséta felejthetetlen utazás az énekes-táncos zseni szívében-lelkében: AZ EGYETLEN KÖNYV, MELYBEN MAGA MICHAEL JACKSON SZÓL HOZZÁNK, ÉS SAJÁT SZAVAIVAL MESÉL AZ ÉLETÉRŐL.

 

 

 

 

Michael Jackson - Legenda - Ikon - Hős - Tiszteletadás a Pop Királyának

 

236.jpg Michael Jackson halála mély gyászba taszította a világot. Korának egyik kiemelkedő személyisége volt, nevéhez számtalan rekord köthető. Olyan nagy hollywoodi sztárok inspirálták, mint James Brown, Fred Astaire és Gene Kelly. Az ő örökségüket vegyítette az utcán tanult táncmozdulatokkal, amelyeket később a klipjeiben láthattunk viszont. Zenéje milliók szívét érintette meg, és kitörölhetetlen nyomot hagyott a kultúránkban - éppúgy, ahogy az ő művészete is nagy hatással volt a mai sztárokra, többek között Justin Timberlake-re, Jennifer Lopezre, Britney Spearsre és a Black Eyed Peasre. Bár Michael Jackson élete a reflektorok kereszttüzében zajlott, a magánéletével és a halálával kapcsolatban sok kérdés maradt megválaszolatlanul. Egyvalami azonban megkérdőjelezhetetlen: tragikus hirtelenséggel bekövetkező halálával egy kiemelkedő, több mint negyven éven át tartó karrier ért véget. Michael Jackson, az ember túlságosan hamar távozott az élők sorából, de a Pop Királyaként örökké élni fog a rajongók szívében. Ez a 250 fotóval illusztrált könyv végső tisztelgés a popikon előtt, akit Michael Jacksonnak hívtak.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Потребительский кредит система ипотеки

(PorfiriyJag, 2018.09.24 15:46)

Ccloan – онлайн сервис, выдающий кредит на карту в [url=http://ketaq.ijimemesev.ru/komu-nujny-potrebitelskie-kredity.aspx]кому нужны потребительские кредиты[/url] Инструкции, как взять кредит.. Кто брал кредиты в банке агриколь(индекс) хотел узнать отзывы от клиентов. Информация о банке кредит агриколь, все детально: <a href="http://gaxuc.duqideh.ru/9623.htm">потерял документы на кредит что делать</a> телефоны, история, о банке о банке credit agricole; миссия видение.. Как оформить [url=http://nyxihev.mehepixa.ru/81393.html]взять срочно кредит без залогов и поручителя[/url] карту в приватбанке вы можете оформить кредитку на всякий.. Privat вы стали обладателем кредитной карты приватбанка! не спешите радоваться. Бесспорно, кредитка от приватбанка имеет целый ряд преимуществ. Начиная с простого и бесплатного оформлен.. Ао социнвестбанк предоставляет кредиты физическим лицам на любые потребительские цели [url=http://opywozezo.ijimemesev.ru/ukrsocbank-kredit-otzyvy.html]укрсоцбанк кредит отзывы[/url] низкие проценты. Потребительский кредит от ао социнвестбанк это выгодные условия и индивидуальное решение для к.. Заём на срочнокарту. Оформляйте в офисе финансового обслуживания карту срочноденьги и получайте займы по телефону 88001001363 <a href="http://ajoz.yqujocicu.ru/rbDZ5nmH.html">система кредитного скоринга сотовые операторы</a> выходя из дома! получайте заём не выходя из дома &middot; услуга онлайн..

chs77q79

(Aaronacrog, 2018.09.24 15:43)

wh0cd72168 [url=http://accutanecheap.us.com/]full article[/url]

vmwanyd8

(Aaronacrog, 2018.09.24 15:42)

wh0cd72168 [url=http://albuterolmedicaid.us.com/]albuterol[/url]

интернет магазин ракушек

(DerekAmile, 2018.09.24 15:31)


[url=https://dari-morya.ru/zvezdy-i-fauna/morskie-zvezdy/]декоративная морская звезда купить[/url] - рыба ракушка, ракушка стоимость

Помощь в кредите от сотрудника банка уфа

(SvyatoslavOppok, 2018.09.24 14:58)

С 14.08 [url=http://zibokydu.owasyjugow.ru/kredit-nalichnymi-rosiyanam-v-moskve-kakie-banki-dayut.htm]кредит наличными росиянам в москве какие банки дают[/url] 31.12.2016 оплачивайте покупки картой mastercard® в магазинах comfy или в интернетмагазине comfy.. Впрочем, в условиях финансовой глобализации сохранить кооперативный характер такому банку <a href="http://abuhedyw.qafapul.ru/2018/09/03/52824.php">низкие ставки по кредитам в пензе</a> невозможно. Именно так произошло во франции: центральный банк системы кредитных кооперативов credit.. На официальном сайте банка можно <a href="http://ninifuga.lorebyk.ru/2018/08/30_13165.php">сотрудник банка поможет взять кредит форум</a> за 15 – 20 минут оформить кредитную карту онлайн. Приватбанк тут же обрабатывает заявку и почти моментально присылает решение. Клиенты, которым.. Ищите где оформить кредит в москве ? <a href="http://byxulax.ikitocaxe.ru/2018-08-30_gde-pishetsya-nomer-kreditnoy-karty-visa.php">где пишется номер кредитной карты visa</a> 5 000 до 3 млн. Оформить за 15 минут только по.. Оформить онлайн заявку на потребительский кредит наличными в [url=http://ymuh.careguzika.ru/2018-08-30-SmetHiyVy.htm]требования к поручителям по кредиту[/url] г. Стерлитамак. Взять: по паспорту, без справок и поручителей, пенсинерам, под залог недвижимости, автомобиля и без кредитной истории.. Отправляя настоящую заявку вы соглашаетесь на обработку ваших персональных данных в соответствии с требованиями федерального закона от 27.07.2008 № [url=http://hakatu.alivy.ru/91557.html]оформление и выдача кредита[/url] о персональных данных. * — поля, обязательные д..

trczumcm

(Aaronacrog, 2018.09.24 14:52)

wh0cd72168 [url=http://cialisonline.us.org/]where to buy cialis online no prescription[/url]

fvwslltk

(Aaronacrog, 2018.09.24 14:24)

wh0cd72168 [url=http://buymotilium.us.org/]buy motilium[/url]

1niai44e

(Aaronacrog, 2018.09.24 14:23)

wh0cd72168 [url=http://baclofenmedicaid.us.org/]baclofen[/url]

Купить грузовой авто бу в кредит

(Kimbog, 2018.09.24 14:09)

В результате несвоевременного внесения денежных средств на счёт образовывалась большая просрочка, и клиента банка могли занести в список оформление заявки. Помогите взять [url=http://usoc.uxydugaju.ru/2018-09-02_24793.php]дипломная работа кредитование физических лиц[/url] с плохой кредитной исто.. То это уже [url=http://uromo.uhawofy.ru/21634.asp]кредит без довідки про доходи львів[/url] погашение. Погашение кредита или плата за.. 1 ссуда определенная сумма денег, предоставляемая кредитором [url=http://irasiwys.lewug.ru/2018-08-30_96802.php]выдаем микрозайм на карту[/url] на условиях..

pharmacy cosmetics

(JeroldClunc, 2018.09.24 14:04)

[url=http://canadianpharmacyjh.com]canadian pharmacy meds[/url] pharmacy 800 compliance

Больничный лист задним числом

(Matthewflinc, 2018.09.24 13:56)

Здесь можно оформить больничный лист

[url=http://promedpro.tk/kupit-zakazat\bolnichnyj-list\yuao\chertanovo.html]купить больничный лист Уфе[/url]

Хорошего настроения всем.

(Eugenemed, 2018.09.24 13:50)

Уважаемые пользователи, у кого есть дети оцените детский канал о куколке блогерше и ее друзьях, зверушках и феях, с волшебством и приключениями и комическими историями. Для хорошего настроения и вдохновения.
Оцените пожалуйста. Ссылка на канал. https://youtu.be/-IlMquhUKKg
Всем хорошего настроения.)))

Здоровье. Health. Антистарение. Жизнь. Реклама

(SergioKAr, 2018.09.24 13:34)

Если Вам спасли Жизнь и Вы желаете в Знак Благодарности Заказать Орден для Спасителя ( врач, пожарный и т.д.) обращайтесь http://spaszhizny.ru/ и По Вашему представлению мы вносим имя награжденного в список кавалеров ордена.Tel. или WhatsApp +7(985)952-0864

Здоровье. Health. Антистарение. Жизнь. Реклама

(SergioKAr, 2018.09.24 13:34)

Если Вам спасли Жизнь и Вы желаете в Знак Благодарности Заказать Орден для Спасителя ( врач, пожарный и т.д.) обращайтесь http://spaszhizny.ru/ и По Вашему представлению мы вносим имя награжденного в список кавалеров ордена.Tel. или WhatsApp +7(985)952-0864

Здоровье. Health. Антистарение. Жизнь. Реклама

(SergioKAr, 2018.09.24 13:34)

Если Вам спасли Жизнь и Вы желаете в Знак Благодарности Заказать Орден для Спасителя ( врач, пожарный и т.д.) обращайтесь http://spaszhizny.ru/ и По Вашему представлению мы вносим имя награжденного в список кавалеров ордена.Tel. или WhatsApp +7(985)952-0864

Здоровье. Health. Антистарение. Жизнь. Реклама

(SergioKAr, 2018.09.24 13:34)

Если Вам спасли Жизнь и Вы желаете в Знак Благодарности Заказать Орден для Спасителя ( врач, пожарный и т.д.) обращайтесь http://spaszhizny.ru/ и По Вашему представлению мы вносим имя награжденного в список кавалеров ордена.Tel. или WhatsApp +7(985)952-0864

Здоровье. Health. Антистарение. Жизнь. Реклама

(SergioKAr, 2018.09.24 13:34)

Если Вам спасли Жизнь и Вы желаете в Знак Благодарности Заказать Орден для Спасителя ( врач, пожарный и т.д.) обращайтесь http://spaszhizny.ru/ и По Вашему представлению мы вносим имя награжденного в список кавалеров ордена.Tel. или WhatsApp +7(985)952-0864

Порно сувают две руки в анал девчёнка

(Martynvak, 2018.09.24 13:21)

Мама в колготках трахается с сыном смотреть онлайн порно видео мама с дочкой трахают парня мать и дочь, секс с <a href="http://uraqagymo.ynemy.ru/2018/09/02-9cCmWQ2ot.aspx">kaylie порно смотреть</a> Кончил внутрь дочке, а.. Женщина в возрасте разговаривающая матом мастурбирует и трахается с молодым парнем.. Порно лизуны зрелих пезд (найдено более 1000 порно роликов) [url=http://uryfyw.ytowa.ru/18409.asp]порно малишки руские[/url] женщины. И зрелая библиотекарь в чулках 22 минуты2 года назад.. Лесбиянки порно бесплатно [url=http://wyfe.goboweta.ru/3526.html]секс порно с полными женщинами[/url] лучшее порно видео в категории лесбиянки на нашем.. Порно мамочки [url=http://cynynebe.adukem.ru/9A5.aspx]русское порно онлайн ученье свет[/url] смотрите бесплатно порновидео лесбиянки мамочки прямо здесь, на pornhub. Мама, мама лесбиянка, мама.. Только у <a href="http://ytihyw.orofomif.ru/google-com-search-q-porno.aspx">google com search q порно</a> халявное видео для взрослых порно аниме лисбиянки скачать..

купить права на погрузчик

(WeldonPal, 2018.09.24 13:02)

купить удостоверение водителя погрузчика нового образца

[url=http://specpravamsk.ru/]купить права на погрузчик[/url]

права на вилочный погрузчик спб

(KennethRoold, 2018.09.24 13:00)

права на лодку купить спб

[url=http://specpravaspb.ru/]права на лодку купить в спб[/url]


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21

Következő »