Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Könyvek Michaelről

Michael Jackson a pop királya! - poszter és képeslap könyv

mjapopkiraly.gifMichael Jackson számos rekord birtokosa, rengeteg sláger írója és előadója. Káprázatos sikereket ért el kora gyerekkorától kezdve először a Jackson 5 zenekarral, majd szólóban. A világ minden pontján ismerik a pop királyát, hallgatják lemezeit és utánozzák egyedi mozgását. Ennek a kiadványnak a segítségével felidézzük gyerekkorát, legnagyobb sikereit és felejthetetlen életművét.
A kiadvány 10 posztert és 8 képeslapot is tartalmaz, amit elküldhetsz barátaidnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Michael Jackson 
Varázslat és őrület, a teljes történet

konyv.gif
 Michael Jackson minden idők egyik legnagyobb előadóművésze volt; kivételes tehetség, ugyanakkor ellentmondásos személyiség, akit sokan próbáltak megismerni és megérteni - vajmi kevés sikerrel.
Rendkívüli elismeréssel fogadott életrajzi művében J. Randy Taraborrelli mellőzi a bulvársajtó terjesztette szóbeszédeket, a rosszindulatú célozgatásokat és feltételezéseket, és elmeséli olvasóinak a Pop Királyának igaz történetét.

Eredeti cím : Michael Jackson / The Magic, the Madness, the Whole Story

 

 

 

 

 

 

 

 

Michael Jackson 
A leghitelesebb életrajz képekben 1958-2009 napról napra

konyv2.gif
Michael Jackson képes életrajza az eddigi legátfogóbb, legrészletesebb könyv a világ legnagyobb szupersztárjának pályafutásáról.
Szerzője Michael Jackson egyik közeli barátja és munkatársa, Adrian Grant, aki a kötet egyes részeit Michael közreműködésével állította össze.

Eredeti cím : Michael Jackson / A Visual Documentary 1958-2009 The Tribute Edition

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Michael Jackson 
Legendák és valóság

legendak-es-valosag.gif
 


A rendkívüli egyéniség színes, szélsőségektől sem mentes popkirály alakját járja körbe a szerző. Legendák és valóság, igaz történetek és alakjához tapadt szóbeszédek, hazug állítások állnak szemben egymással, mi volt az igazság, mi volt a szóbeszédből szőtt lepel, amely ráborult, és kétessé tette alakját. Michael Jackson halála körül is rengeteg a titok, hát még megannyi titok fedte mindennapjait!
Valójában ki volt Michael Jackson, a popkirály? Erre kereste a választ Kate King.
A portré megfestéséhez a pasztell színek mellett elengedhetetlenek a harsány színek is, ugyanis a szélsőséges dolgok ugyanúgy hozzátartoznak alakjához, mint őstehetsége.
A popkirály egyedisége ma is tart, rajongók milliói vásárolják lemezeit, a halála óta eltelt időben az eladott Jackson-lemezek száma túlszárnyalta Elvist és Lennont.

 

 

 

 

Michael Jackson 
1958-2009

konyv3.gifMichael Jacksont az 1980-as és 1990-es években a világ legnépszerűbb énekeseként joggal nevezték a pop királyának. Karizmatikus előadóként a funky, a pop, a soul és a rock elemeit ötvözte. Koncertjei új dimenziókba emelték a kor szórakoztatóiparát.
A magánéleti viharok után visszatérésre készülő világsztár közelmúltbeli váratlan halála megdöbbentette a világot és sokkolta rajongóit.
Chris Roberts (többek között a Guardian, a BBC és a Melody Maker zenei újságírója) fotókkal gazdagon illusztrált könyve 12 fejezetben mutatja be e nem mindennapi tehetség életútját és zenei pályájának mérföldköveit.
Ez a könyv életét és zenéjét ünnepli...

Eredeti cím : Michael Jackson / King of the Pop 1958-2009

 

 

 

 

 

 

Jacko 1958-2009 
Michael Jackson - The King of pop

jacko.gif
Hol volt, hol nem, volt a messzi Amerikában öt testvér, akik gondoltak egy nagyot, és Jackson 5 néven zenekart alapítottak. Énekesnek a pöttöm Michaelt állították, aki olyan átéléssel, lendülettel és szenvedéllyel adta elő a dalokat, hogy még azokat is magával ragadta, akik sosem szerették az ilyen funkos-groove-os muzsikát.
A sosemvolt gyermekkor így gyorsan tovatűnt, az ifjú szólókarrierbe kezdett, és albumaival, a Thrillerrel, a Baddel és a Dangerousszel sorra döntögette az addig érvényes rekordokat. Mindenkinél több ideig szerepelt neve a slágerlistákon, mindenkinél több lemezt sikerült eladnia, tánclépés-arzenáljával mániákus rajongók tömegeit vonzotta, igényes videoklipjeivel elkápráztatta a világot: a Pop Királyává vált.
Divatot teremtett, új zenei nyelvet és előadásmódot, a hang-mozgás-látvány színpadát, melyet fékeveszett erővel és spontaneitással uralt és szolgált, minden porcikájával és tehetségével. Olyan világot nyújtott, mint előtte soha más, miközben az alkotó erő a visszanyerni kívánt gyermeki ártatlansággal és vágyakozással keveredett. Álomvilágot épített, porondon, klipen és a valóságban, magávalragadót, lenyűgözőt.
A különc művész, a szépészeti műtétek sorozatára vállalkozó zseni, a naiv és törékeny lelkű énekes, zeneszerző és táncos-koreográfus, az eleven bálvány megjárta a dicsőség édenkertjét. Majd megjárta a rosszindulat és megaláztatás poklát is... sötét rágalmak, vádak, botrányok erdején vitt át az útja, végül a rejtélyes kérdés nyitva maradt: milyen színű az igazság?
A botránysorozatok után megpróbált felkapaszkodni a mélyből, meg akarta mutatni magát újra a világnak, de erre már nem kerülhetett sor. Még nem volt ötvenegy éves, amikor elment közülünk. Elment, de itt hagyta nekünk azt a mesés pillanatot, amikor elhittük: "We are the world, we are the children." Mi vagyunk a világ, mi vagyunk a gyerekek.

Eredeti cím : Jacko - The King of pop

 

 

Holdséta

Önéletrajz

holdseta.gifTöbb mint húsz éve volt már a pályán Michael Jackson, amikor megírta önéletrajzi könyvét, a Holdsétá-t, melyben nemcsak a karrierjéről - lemezekről, koncertekről, zenésztársakról -, hanem féltve őrzött magánéletéről, vívódásairól, vágyairól, titkos gondolatairól is beszél.

Ekkor már megasztár volt, akinek különleges hangja, mozgása, temperamentuma és titokzatos személyisége világszerte megigézte a közönséget. Lemezei rakétasebességgel törtek a sikerlisták élére, miközben róla, magáról a legkülönösebb hírek keringtek. Michael Jackson ekkor határozta el, hogy könyvet ír az életéről.

Felidézi gyerekkorának emlékeit - vagy inkább azt, ahogy gyerekkor nélkül kellett felnőnie. Michael és fivérei mindennap gyakoroltak, próbáltak, amatőr versenyeken vettek részt, s közben chicagói sztriptízbárokban dolgoztak, hogy előteremtsék a szakmai fejlődéshez elengedhetetlen utazásokra, kosztümökre, hangszerekre valót. Hamarosan felkarolta őket a szupersztárgyár, a nevezetes Motown - s a Jackson Five több mint kétszázmillió albumot adott el úgy, hogy a tehetséges gyerekek minden lépését lesték, koreografálták, s még azt is szigorúan meghatározták, hogy mit kell mondaniuk az újságíróknak.

Michael Jackson lefegyverző őszinteséggel meséli el, mennyit küszködött, hogy a gyereksztárságból kinőve kivívja művészi önállóságát. Kezdetben fanatikusan követte "mestereit", mindenekelőtt James Brownt, arra törekedett, hogy éppolyan "nagy", majd pedig "a legnagyobb" legyen, és énekesként és táncosként mindig tökéletes produkcióval álljon a közönség elé.
Tehetsége, energiája, szívós munkája és elhivatottsága révén a könnyűzene világának legnagyobb sztárja, a show business élő legendája lett, aki pályafutása csúcsán megalkotta azt az albumot - a Thriller-t -, amely minden eladási rekordot megdöntött a zeneipar történetében.

A Holdsétá-ban Michael Jackson mesél a barátairól: Berry Gordyról (a Motown vezetőjéről), Quincy Jonesról, Paul McCartneyról, Fred Astaire-ről, Marlon Brandóról, Katharine Hepburnről, és persze Diana Rossról, akit, mint mondja, örökre szeret. Mesél első szerelméről, gátlásairól és plasztikai műtéteiről is - és visszautasítja a magánéletéről keringő rágalmakat.

Most, a Pop Királyának halála után megrendítő olvasmány ez a húsz évvel ezelőtt írt könyv, melyben egy nagy terveket és álmokat dédelgető fiatalember vall önmagáról - egy olyan ember, aki saját tüneményes tehetségével éppúgy tisztában van, mint a dicsőség keserves visszájával, ami fájdalmas elszigeteltség és boldogtalanság forrása lehet, és amivel nagyon kevesen tudnak megbirkózni...

A Holdséta felejthetetlen utazás az énekes-táncos zseni szívében-lelkében: AZ EGYETLEN KÖNYV, MELYBEN MAGA MICHAEL JACKSON SZÓL HOZZÁNK, ÉS SAJÁT SZAVAIVAL MESÉL AZ ÉLETÉRŐL.

 

 

 

 

Michael Jackson - Legenda - Ikon - Hős - Tiszteletadás a Pop Királyának

 

236.jpg Michael Jackson halála mély gyászba taszította a világot. Korának egyik kiemelkedő személyisége volt, nevéhez számtalan rekord köthető. Olyan nagy hollywoodi sztárok inspirálták, mint James Brown, Fred Astaire és Gene Kelly. Az ő örökségüket vegyítette az utcán tanult táncmozdulatokkal, amelyeket később a klipjeiben láthattunk viszont. Zenéje milliók szívét érintette meg, és kitörölhetetlen nyomot hagyott a kultúránkban - éppúgy, ahogy az ő művészete is nagy hatással volt a mai sztárokra, többek között Justin Timberlake-re, Jennifer Lopezre, Britney Spearsre és a Black Eyed Peasre. Bár Michael Jackson élete a reflektorok kereszttüzében zajlott, a magánéletével és a halálával kapcsolatban sok kérdés maradt megválaszolatlanul. Egyvalami azonban megkérdőjelezhetetlen: tragikus hirtelenséggel bekövetkező halálával egy kiemelkedő, több mint negyven éven át tartó karrier ért véget. Michael Jackson, az ember túlságosan hamar távozott az élők sorából, de a Pop Királyaként örökké élni fog a rajongók szívében. Ez a 250 fotóval illusztrált könyv végső tisztelgés a popikon előtt, akit Michael Jacksonnak hívtak.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Деньги до зарплаты

(JeffreyRit, 2018.09.24 12:52)

Деньги до зарплаты Кемерово
[img]http://zaimisrochno.ru/sites/default/files/09.12.15.jpg[/img]
Деньги до зарплаты Кемерово
Где занять деньги до зарплаты в Кемерово?
Каждый человек, проживающий в любом городе страны может столкнуться с такой проблемой, когда нужно занять небольшую сумму денег. Если человек проживает в столице Кузбасса, то у него может сложиться ситуация в которой нужно занять деньги до зарплаты в Кемерово. Причины этого могут быть совершенно различны: кому-то не хватает денег на подарок близкому человеку, иногда возникает необходимость купить дорогие лекарства и т.д. Мини кредиты «деньги до зарплаты» - это великолепная возможность быстро получить небольшую сумму, которая выручит человека в сложной ситуации. Деньги до зарплаты в Кемерово можно занять в финансовых организациях или банках. Взять деньги в долг у друзей или в банке.

Еще совсем недавно, если требовалась небольшая сумма денег, то, как правило, брали в долг у друзей, знакомых или родственников. Однако, сегодня люди все чаще предпочитают занять деньги до зарплаты в Кемерово в финансовых организация, которые специализируются на микро кредитах.

В наши дни заем денег в кредитных организациях и банках становится более предпочтительным по сравнению с одалживанием небольших сумм у родственников и друзей. Казалось бы, взять в долг деньги до зарплаты у соседей, близких людей, друзей намного выгоднее и проще, так как при этом не нужно выплачивать проценты. Можно просто оговорить срок, на который берутся деньги, а в случае займа более крупной суммы - написать расписку.
Если речь идет о совсем незначительном количестве денег, то сроки зачастую могут быть неопределенными, и в таких ситуациях речь обычно об расписке не идет, а деньги друзья или родственники дают под честное слово.

В любом случае при таком займе срок возврата денег можно изменить, позвонив знакомому человеку, попросить об отсрочке. Очень часто родственники и друзья соглашаются подождать, а если они не согласны дать отсрочку, то все равно никак не могут повлиять на ситуацию. Друзья не смогут испортить кредитную историю должника, начислить пеню и т.д.
http://forum.classportal.ru/viewtopic.php?f=2&t=110380
http://cryptians.com/index.php?topic=198.new#new
http://yohook.w911.vhostgo.com/bbs/home.php?mod=space&uid=651761
http://bbs.huoqiuw.com/home.php?mod=space&uid=76267
http://hybri5.iobloggo.com/

Почему люди предпочитают брать мини кредиты в банке.

Но на самом деле занимать деньги до зарплаты у знакомых - это далеко не всегда удобно. Почему многие люди отказываются от таких займов и предпочитают брать кредиты в банке? Во-первых, взять кредит в банке - это психологически более комфортно. Человеку не приходится просить. Так как с банком у него нет никаких других отношений, кроме финансовых, то в такой ситуации полностью отсутствует эмоциональный аспект. Просить же деньги у родственников и друзей зачастую бывает стыдно и некомфортно. Во-вторых, взятие кредита в банке требует от человека большей ответственности.
Это помогает должнику относится к выплатам более серьезно. Очень часто, занимая деньги у друзей и родственников, люди провоцируют скандалы и ссоры, портят отношения в своем круге или семье, потому что просрочивают выплаты. Взяв кредит в банке, человек не желает платить пени или испортить свою кредитную историю, поэтому старается выплачивать задолженность в срок. Кредитный договор имеет большую юридическую силу. Невозможно избежать погашения кредита, который человек берет в банке или финансовой организации, так как в данной сфере существует специальная система штрафных санкции. Известно, что процентные ставки не нравятся очень многим, однако выплачивая их человек избегает негативные эмоции, которые очень часто сопровождают дружеские займы. Все отношения между заемщиком и банком носят чисто финансовый и юридический характер, и регламентированы договором, что позволяет избежать каких-либо разногласий и недоразумений.

Кредит оформленный до брака

(AristionAxown, 2018.09.24 12:33)

Во вторник, <a href="http://sipiza.sisox.ru/2018-09-03/avtokredity-banki-v-kazani.html">автокредиты банки в казани</a> июня, крупнейшие компании россии и украины пострадали от вирусавымогателя petya. В числе пострадавших от хакерской атаки оказались роснефть, башнефть, ощадбанк и приват б.. Информация о процентных ставках по договорам банковского вклада [url=http://lemeroh.ofevysi.ru/2018/09/02/WnSl2LFgP0.asp]пежо 407 кредит[/url] физическими лицамиинформация, обязательная к размещению. Россия, москва, 117997, ул. Вавилова, д. 900, +7 (495) 500 5550.обрат.. Надійність і сталість джерел формування кредитних ресурсів забезпечується [url=http://mygiz.suturetime.ru/dRcMry4.aspx]кредит урал банк кредиты пенсионерам[/url] основі багатоманітності видів та умов (аж до індивідуалізації) проведення передумовою здійснення науково обґрунтованого упра.. Розглянуті загальні положення правил торгівлі продовольчими і непродовольчими товарами, а [url=http://akina.ocasy.ru/3703.asp]порядок созыва первого собрания кредиторов[/url] особливості продожу окремих груп продовольчих і непродовольчих товарів..

pharmacy 101

(JeroldClunc, 2018.09.24 11:47)

[url=http://cialispp.com]cialis online website reviews[/url] ?????? ??????

Подборки эротических фото абсолютно голых героинь мультфильмов

(GavriilGat, 2018.09.24 11:44)

Фото порно жирных полных теток женщин. Частное фото голых девушек и женщин всем ценителям голых пышек эти фото понравятся. Подборка самых толстых людей и животных, после просмотра этого [url=http://itun.ysuleq.ru/2018/08/31-foto-krasivyh-devushek-bolshimi-golymi-popami.php]фото красивых девушек большими голыми попами[/url] многие 0.. Смотреть фото зрелых женщин бесплатно без <a href="http://yfykime.ozaropili.ru/23873.aspx">эро фото голые сиськи</a> без смс без скачивания смотреть интим фото замужних женщин..

idhrbgqcvqekzpspubjxmurvpjvokxa

(rtaletumoj, 2018.09.24 11:36)

[url=http://canadian-pharmacheap.com]order cialis overnight[/url] cheap cialis 5mg uk http://canadian-pharmacheap.com

ugyeztipheqtiwmvdzarenbhdgjskfv

(gtaletfsis, 2018.09.24 09:20)

[url=http://canadian-pharmacheap.com]cialis online coupon[/url] buy cialis online canada http://canadian-pharmacheap.com

aenucfniqfrkibfhujxrultjqpxzuhc

(htaleteryk, 2018.09.23 22:18)

[url=http://valladium.com]cheap cialis in usa[/url] generic cialis http://valladium.com

xfkhrep

(uyqpzo, 2018.09.22 14:42)

buy cialis from us pharmacy http://canada-pharmaci.com
<a href=http://canada-pharmaci.com>buy cialis online cheap</a>

Агентлотто.com раскроет все секреты игры в международные лотереи. Рассчитываем возможность выпадения выигрышной комбинации.

(LottoAgeoa, 2018.09.21 19:21)

Как выиграть миллионы долларов в одночасье без особого труда - тайны выигрыша.
Рассчитываем реальную вероятность выигрыша джекпота в Российские и Международные лотереи.
Раскрываем вопрос о честности проведения лотерей, в принципе.

Есть ли возможность случайно оказаться победителем в лотерее и стать долларовым миллионером за один день?
В статье на сайте мы вычисляем, какова же вероятность победить у людей, решивших принять участие в иностранные лотереи, с учётом различных лотерейных правил.

Но не стоит и забывать, что [url=http://www.agentlotto1.com/]призовой фонд в международных лотереях[/url], где выпадают дополнительные шары, серьезно превосходят российские.
В заключение, следует сделать акцент на очень интересный момент:
в подавляющем большинстве случаев один купленный билет (с одним игровым полем) не станет выигрышным, в нём не совпадут все цифры.
Играя в лотереи с бОльшим количеством игровых полей в билете, Вы тем самым увеличиваете вероятность выигрыша джекпота, второго приза, и более мелких призов.
Однако, не подумайте, что хотя бы на один из участвующих лотерейных билетов не упадёт крупная сумма денег выигрыша, джекпота.
Здесь должен быть указан знаменитый «Парадокс лотереи».
Кажется, в азартных играх всё зависит не только от математических формул, но и от удачи игрока!

Test, just a test

(udayda, 2018.09.21 04:53)

Hello. And Bye.

fdtsehbeyoofxrujeecsjblfsvzoylk

(rtaletzgjh, 2018.09.20 20:24)

[url=http://waltzweekend.com]cheap viagra usa[/url] buy viagra los angeles http://waltzweekend.com

EssayErudite.com do my homework..

(DennisNip, 2018.09.20 17:30)

Do My Homework - EssayErudite.com

I can't [url=https://essayerudite.com/do-my-homework/]do my homework[/url] alone - that is not a problem anymore. EssayErudite.com will always be by your side whenever you call for writing help.
EssayErudite represents a pool of native-speaking editors, proofreaders, instructors and writers to handle any writing task by the deadline.

I need assistance to <a href="https://essayerudite.com/do-my-homework/" />do my homework</a>

Do My Homework - https://essayerudite.com/do-my-homework/

thesis writing service EssayErudite.com..

(Charleslooma, 2018.09.20 12:02)

Thesis Writing Service - EssayErudite.com

If you look for a trustworthy [url=https://essayerudite.com/thesis-writing-service/]thesis writing service[/url] and want to benefit from a higher grade, your editors, proofreaders, and instructors are here to lend you a hand.
Some students afraid of hiring professional writers due to ethical issues. As a result, they fail the course due to various reasons not able to defend their degree.
You should note that there is nothing wrong with opting for a <a href="https://essayerudite.com/thesis-writing-service/" />thesis writing service</a>. EssayErudite is certainly the best place for that.

Thesis Writing Service https://essayerudite.com/thesis-writing-service/

wdrkreqktuqx

(hzgmoo, 2018.09.20 11:35)

[url=http://camadian-pharmacya.com]ed sample pack[/url]
buy uk viagra online http://canadian-pharmacya.com

bjrnuoksdzwnijkhiopbvzlvymmdupq

(wtaletlmuu, 2018.09.20 09:42)

[url=http://timsbmw.com]how long for levitra to take effect[/url] levitra shelf life http://timsbmw.com

zchyjgdnbvvbktihfrgzcuvktfzuolc

(ptaletwlwt, 2018.09.20 04:00)

[url=http://buyviagraonl1ne.us]cheap viagra usa[/url] generic viagra paypal http://buyviagraonl1ne.us

ulrrwfdhqecwvygqcypjtcrljeccjwc

(xtaletupep, 2018.09.20 02:05)

[url=http://bullsac.com]levitra coupon 3 free pills[/url] levitra 10mg reviews http://bullsac.com

EssayErudite.com write my essay for me..

(Haroldworia, 2018.09.19 21:51)

Write My Essay For Me - EssayErudite.com

Can You [url=https://essayerudite.com/write-essay-for-me/]Write Essay For Me[/url] ? How many times do students worldwide ask this question without finding an answer?
We'd rather not check the official statistics. At the same time, essays appear to be probably among the most popular academic assignments.
Students from various education establishments need to complete them constantly. If you are among those lucky ones, feel free to contact our customer service department and opt for an essay writing help.

<a href="https://essayerudite.com/write-essay-for-me/" />Write Essay For Me</a>

Write My Essay For Me - https://essayerudite.com/write-essay-for-me/

buy essay essayerudite.com..

(WilliamStarm, 2018.09.19 17:39)

Buy Essay - EssayErudite.com

Where to [url=https://essayerudite.com/buy-essay/]buy essay[/url] online ? Our experienced writers can boast higher degrees in addition to exceptional writing skills.
You now have a great chance to buy essay papers online with only a couple of clicks.

<a href="https://essayerudite.com/buy-essay/" />Buy Essay</a>

Buy Essay Online - https://essayerudite.com/buy-essay/

essayerudite.com best essay writing service..

(JamesCed, 2018.09.19 15:27)

Best Essay Writing Service - EssayErudite.com

Looking for the [url=https://essayerudite.com/best-essay-writing-service/]best essay writing service[/url] can turn into a pain in the neck especially if you are not an experienced essay buyer.
<a href="https://essayerudite.com" />EssayErudite.com</a> is well known among students from the USA, UK, Canada and Australia.
We provide a superior writing assistance and handle all types of academic papers ranging from dissertations and thesis statements to reviews and coursework.
Whatever the challenge is, you can always count on us.

Best Essay Writing Service - https://essayerudite.com/best-essay-writing-service/


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21

Következő »