Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Könyvek Michaelről

Michael Jackson a pop királya! - poszter és képeslap könyv

mjapopkiraly.gifMichael Jackson számos rekord birtokosa, rengeteg sláger írója és előadója. Káprázatos sikereket ért el kora gyerekkorától kezdve először a Jackson 5 zenekarral, majd szólóban. A világ minden pontján ismerik a pop királyát, hallgatják lemezeit és utánozzák egyedi mozgását. Ennek a kiadványnak a segítségével felidézzük gyerekkorát, legnagyobb sikereit és felejthetetlen életművét.
A kiadvány 10 posztert és 8 képeslapot is tartalmaz, amit elküldhetsz barátaidnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Michael Jackson 
Varázslat és őrület, a teljes történet

konyv.gif
 Michael Jackson minden idők egyik legnagyobb előadóművésze volt; kivételes tehetség, ugyanakkor ellentmondásos személyiség, akit sokan próbáltak megismerni és megérteni - vajmi kevés sikerrel.
Rendkívüli elismeréssel fogadott életrajzi művében J. Randy Taraborrelli mellőzi a bulvársajtó terjesztette szóbeszédeket, a rosszindulatú célozgatásokat és feltételezéseket, és elmeséli olvasóinak a Pop Királyának igaz történetét.

Eredeti cím : Michael Jackson / The Magic, the Madness, the Whole Story

 

 

 

 

 

 

 

 

Michael Jackson 
A leghitelesebb életrajz képekben 1958-2009 napról napra

konyv2.gif
Michael Jackson képes életrajza az eddigi legátfogóbb, legrészletesebb könyv a világ legnagyobb szupersztárjának pályafutásáról.
Szerzője Michael Jackson egyik közeli barátja és munkatársa, Adrian Grant, aki a kötet egyes részeit Michael közreműködésével állította össze.

Eredeti cím : Michael Jackson / A Visual Documentary 1958-2009 The Tribute Edition

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Michael Jackson 
Legendák és valóság

legendak-es-valosag.gif
 


A rendkívüli egyéniség színes, szélsőségektől sem mentes popkirály alakját járja körbe a szerző. Legendák és valóság, igaz történetek és alakjához tapadt szóbeszédek, hazug állítások állnak szemben egymással, mi volt az igazság, mi volt a szóbeszédből szőtt lepel, amely ráborult, és kétessé tette alakját. Michael Jackson halála körül is rengeteg a titok, hát még megannyi titok fedte mindennapjait!
Valójában ki volt Michael Jackson, a popkirály? Erre kereste a választ Kate King.
A portré megfestéséhez a pasztell színek mellett elengedhetetlenek a harsány színek is, ugyanis a szélsőséges dolgok ugyanúgy hozzátartoznak alakjához, mint őstehetsége.
A popkirály egyedisége ma is tart, rajongók milliói vásárolják lemezeit, a halála óta eltelt időben az eladott Jackson-lemezek száma túlszárnyalta Elvist és Lennont.

 

 

 

 

Michael Jackson 
1958-2009

konyv3.gifMichael Jacksont az 1980-as és 1990-es években a világ legnépszerűbb énekeseként joggal nevezték a pop királyának. Karizmatikus előadóként a funky, a pop, a soul és a rock elemeit ötvözte. Koncertjei új dimenziókba emelték a kor szórakoztatóiparát.
A magánéleti viharok után visszatérésre készülő világsztár közelmúltbeli váratlan halála megdöbbentette a világot és sokkolta rajongóit.
Chris Roberts (többek között a Guardian, a BBC és a Melody Maker zenei újságírója) fotókkal gazdagon illusztrált könyve 12 fejezetben mutatja be e nem mindennapi tehetség életútját és zenei pályájának mérföldköveit.
Ez a könyv életét és zenéjét ünnepli...

Eredeti cím : Michael Jackson / King of the Pop 1958-2009

 

 

 

 

 

 

Jacko 1958-2009 
Michael Jackson - The King of pop

jacko.gif
Hol volt, hol nem, volt a messzi Amerikában öt testvér, akik gondoltak egy nagyot, és Jackson 5 néven zenekart alapítottak. Énekesnek a pöttöm Michaelt állították, aki olyan átéléssel, lendülettel és szenvedéllyel adta elő a dalokat, hogy még azokat is magával ragadta, akik sosem szerették az ilyen funkos-groove-os muzsikát.
A sosemvolt gyermekkor így gyorsan tovatűnt, az ifjú szólókarrierbe kezdett, és albumaival, a Thrillerrel, a Baddel és a Dangerousszel sorra döntögette az addig érvényes rekordokat. Mindenkinél több ideig szerepelt neve a slágerlistákon, mindenkinél több lemezt sikerült eladnia, tánclépés-arzenáljával mániákus rajongók tömegeit vonzotta, igényes videoklipjeivel elkápráztatta a világot: a Pop Királyává vált.
Divatot teremtett, új zenei nyelvet és előadásmódot, a hang-mozgás-látvány színpadát, melyet fékeveszett erővel és spontaneitással uralt és szolgált, minden porcikájával és tehetségével. Olyan világot nyújtott, mint előtte soha más, miközben az alkotó erő a visszanyerni kívánt gyermeki ártatlansággal és vágyakozással keveredett. Álomvilágot épített, porondon, klipen és a valóságban, magávalragadót, lenyűgözőt.
A különc művész, a szépészeti műtétek sorozatára vállalkozó zseni, a naiv és törékeny lelkű énekes, zeneszerző és táncos-koreográfus, az eleven bálvány megjárta a dicsőség édenkertjét. Majd megjárta a rosszindulat és megaláztatás poklát is... sötét rágalmak, vádak, botrányok erdején vitt át az útja, végül a rejtélyes kérdés nyitva maradt: milyen színű az igazság?
A botránysorozatok után megpróbált felkapaszkodni a mélyből, meg akarta mutatni magát újra a világnak, de erre már nem kerülhetett sor. Még nem volt ötvenegy éves, amikor elment közülünk. Elment, de itt hagyta nekünk azt a mesés pillanatot, amikor elhittük: "We are the world, we are the children." Mi vagyunk a világ, mi vagyunk a gyerekek.

Eredeti cím : Jacko - The King of pop

 

 

Holdséta

Önéletrajz

holdseta.gifTöbb mint húsz éve volt már a pályán Michael Jackson, amikor megírta önéletrajzi könyvét, a Holdsétá-t, melyben nemcsak a karrierjéről - lemezekről, koncertekről, zenésztársakról -, hanem féltve őrzött magánéletéről, vívódásairól, vágyairól, titkos gondolatairól is beszél.

Ekkor már megasztár volt, akinek különleges hangja, mozgása, temperamentuma és titokzatos személyisége világszerte megigézte a közönséget. Lemezei rakétasebességgel törtek a sikerlisták élére, miközben róla, magáról a legkülönösebb hírek keringtek. Michael Jackson ekkor határozta el, hogy könyvet ír az életéről.

Felidézi gyerekkorának emlékeit - vagy inkább azt, ahogy gyerekkor nélkül kellett felnőnie. Michael és fivérei mindennap gyakoroltak, próbáltak, amatőr versenyeken vettek részt, s közben chicagói sztriptízbárokban dolgoztak, hogy előteremtsék a szakmai fejlődéshez elengedhetetlen utazásokra, kosztümökre, hangszerekre valót. Hamarosan felkarolta őket a szupersztárgyár, a nevezetes Motown - s a Jackson Five több mint kétszázmillió albumot adott el úgy, hogy a tehetséges gyerekek minden lépését lesték, koreografálták, s még azt is szigorúan meghatározták, hogy mit kell mondaniuk az újságíróknak.

Michael Jackson lefegyverző őszinteséggel meséli el, mennyit küszködött, hogy a gyereksztárságból kinőve kivívja művészi önállóságát. Kezdetben fanatikusan követte "mestereit", mindenekelőtt James Brownt, arra törekedett, hogy éppolyan "nagy", majd pedig "a legnagyobb" legyen, és énekesként és táncosként mindig tökéletes produkcióval álljon a közönség elé.
Tehetsége, energiája, szívós munkája és elhivatottsága révén a könnyűzene világának legnagyobb sztárja, a show business élő legendája lett, aki pályafutása csúcsán megalkotta azt az albumot - a Thriller-t -, amely minden eladási rekordot megdöntött a zeneipar történetében.

A Holdsétá-ban Michael Jackson mesél a barátairól: Berry Gordyról (a Motown vezetőjéről), Quincy Jonesról, Paul McCartneyról, Fred Astaire-ről, Marlon Brandóról, Katharine Hepburnről, és persze Diana Rossról, akit, mint mondja, örökre szeret. Mesél első szerelméről, gátlásairól és plasztikai műtéteiről is - és visszautasítja a magánéletéről keringő rágalmakat.

Most, a Pop Királyának halála után megrendítő olvasmány ez a húsz évvel ezelőtt írt könyv, melyben egy nagy terveket és álmokat dédelgető fiatalember vall önmagáról - egy olyan ember, aki saját tüneményes tehetségével éppúgy tisztában van, mint a dicsőség keserves visszájával, ami fájdalmas elszigeteltség és boldogtalanság forrása lehet, és amivel nagyon kevesen tudnak megbirkózni...

A Holdséta felejthetetlen utazás az énekes-táncos zseni szívében-lelkében: AZ EGYETLEN KÖNYV, MELYBEN MAGA MICHAEL JACKSON SZÓL HOZZÁNK, ÉS SAJÁT SZAVAIVAL MESÉL AZ ÉLETÉRŐL.

 

 

 

 

Michael Jackson - Legenda - Ikon - Hős - Tiszteletadás a Pop Királyának

 

236.jpg Michael Jackson halála mély gyászba taszította a világot. Korának egyik kiemelkedő személyisége volt, nevéhez számtalan rekord köthető. Olyan nagy hollywoodi sztárok inspirálták, mint James Brown, Fred Astaire és Gene Kelly. Az ő örökségüket vegyítette az utcán tanult táncmozdulatokkal, amelyeket később a klipjeiben láthattunk viszont. Zenéje milliók szívét érintette meg, és kitörölhetetlen nyomot hagyott a kultúránkban - éppúgy, ahogy az ő művészete is nagy hatással volt a mai sztárokra, többek között Justin Timberlake-re, Jennifer Lopezre, Britney Spearsre és a Black Eyed Peasre. Bár Michael Jackson élete a reflektorok kereszttüzében zajlott, a magánéletével és a halálával kapcsolatban sok kérdés maradt megválaszolatlanul. Egyvalami azonban megkérdőjelezhetetlen: tragikus hirtelenséggel bekövetkező halálával egy kiemelkedő, több mint negyven éven át tartó karrier ért véget. Michael Jackson, az ember túlságosan hamar távozott az élők sorából, de a Pop Királyaként örökké élni fog a rajongók szívében. Ez a 250 fotóval illusztrált könyv végső tisztelgés a popikon előtt, akit Michael Jacksonnak hívtak.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

dtvcxe

(gmaxmc, 2018.08.05 08:55)

<a href=http://canadian-pharmasy.com>cheap cialis 10mg</a>
cialis online coupon http://canadian-pharmasy.com

qielbr

(frocfx, 2018.08.01 13:13)

<a href=http://levitranew.com>levitra 10mg</a>
nebenwirkung von levitra http://levitranew.com

Малыши — это обязательно наше современное сегодняшнее и будущее

(Donaldanymn, 2018.07.26 22:10)

Детский портал, организован специально в интересах Вас и всех ваших ребятни. Главной идеей сайта выделяется - промежуток времени препровождения с пользой, удовольствием и с настроением. Мы верим читать детский сайт будет привлекательно совершенно не исключительно юным мамам, но и видавший виды опекунам с опытом. Хочется, для того чтобы наш детский онлайн-проект стал для вас проверенным товарищем и советником.
Подробнее:
<a href=http://alawer.ru/prazdniki/veselye-podarki.html>любимые дети</a>

windows certificate authority update

(Brandonknire, 2018.07.22 21:12)

block windows update domains windows update ideacom hid touch screen turn off f1 help key windows 8 computer keeps configuring updates windows 7 office update windows mobile windows update graphics card windows media centre automatic updates launch windows update manually install windows defender update definitions run windowsupdate windows media player customer support software to download windows updates windows easy transfer update vista pay per incident support microsoft windows update error 80200053

how to repair windows update in vista [url=http://tools-windows.com/update-for-root-certificates-for-windows-server-2003-april-2012/15745-2018-04-28.php]step by step instructions on how to reinstall windows 7[/url] windows 8.1 update advantages [url=http://supporterwindows.com/windows-rt-flash-player-update/17758-2018-07-16.php]microsoft windows defender definition update[/url] how to disable automatic updates in windows server 2003 [url=http://tools-windows.com/how-to-reinstall-windows-7-on-a-dell-xps/15233-2018-04-08.php]blank white page windows update[/url] wipe hard drive reinstall windows vista without cd [url=http://assist-windows.com/disable-dns-updates-windows-2008/158-2016-01-24.php]windows 2000 server force policy update[/url] updates for windows xp 64 bit [url=http://support-microsoft-tools.com/how-to-manually-download-and-install-windows-updates/7886-2017-04-22.php]windows update link startup menu[/url]

reset windows update catroot2 xp disable windows update registry slipstream windows update agent windows 7 windowsupdates 62nds windows updates xp how to uninstall and reinstall iis in windows 7 windows media centre help windows media player 11 help support windows bios update program how to update windows movie maker vista

microsoft outlook 2010 support number [url=http://assist-windows.com/www-update-microsoft-com-windows-update/16940-2018-05-24.php]htc diamond update windows mobile[/url] download updates microsoft windows xp [url=http://assistwindows.com/pointing-windows-update-wsus-server/9163-2017-07-24.php]gpupdate command for windows 2008[/url] windows loader v2.2.1 by daz unsupported partition table [url=http://windows-assist.com/windows-update-code-fffc/9649-2017-07-15.php]windows word 2003 updates[/url] where are xp windows updates stored [url=http://tools-windows.com/microsoft-windows-validation-reinstall-limitation/6303-2017-02-18.php]reinstall windows server 2008[/url] windows telephone support uk [url=http://assist-windows.com/windows-xp-2-updates-download/13927-2018-01-24.php]angry birds star wars update windows phone[/url]

check windows xp updates command line microsoft certified desktop support technician study guide download windows update will not run windows 8 windows update 2008 zonealarm reinstall windows mail app

как заказать уборку квартиры

(Deweyhok, 2018.07.20 08:22)

[URL=http://elnewton.org/][IMG]http://elnewton.org/uborka-kvartiry.png[/IMG][/URL]

Формирование чистоты в помещении является формирование комфорта и порядка. К тому же, грамотно подобрать средства для уборки, которые могут легко очистить предметы в квартире. Перед тем как рекомендуется выбрать клининговую компанию, зайти на сайт сделать заказ и выбрать время.

[b]уборка квартир после переезда[/b]

Клининговая по уборке в офисе [URL=http://elnewton.org/]http://elnewton.org/[/URL] рекомендует не тратить свое время на уборку и хочет посмотреть на ваше помещение чтобы оценить и рассчитать стоимость на услуги уборки. У нас есть все средства класса люкс для быстрой уборки пола. У любого компании по уборке имеются собственные особенности, которые легко узнать – работа выпоняется точно в срок, неповторимое качество уборки. Широкое разнообразие услуг, издавна вошли в рамки привычного и однотипного, позволяет выбрать на эксклюзивную мойку квартиры, невзирая на ее величину. Если сопоставить компании по уборке, то можно найти несколько существенных отличий. Компания «Чистюля» [URL=http://chistyulya.com/]http://chistyulya.com/[/URL] полагается на потребности своих заказчиков и всегда стремится убрать максимально качественно в офисе.

get viagra without a prescription Icorm

(HarryIcorm, 2018.07.20 06:29)

<a href="http://lamarlandscaping.com/#buy">buy viagra without prescription</a> buy viagra without a prescription
<a href="http://lamarlandscaping.com/#buy">buy viagra online</a> cost of viagra without insurance
[url=http://lamarlandscaping.com/#without-prescription]buy viagra without prescription[/url] viagra without prescription in the usa
http://lamarlandscaping.com/#without-prescription original viagra without prescription

windows update verlauf anzeigen

(Brandonknire, 2018.07.19 17:27)

automatic fix windows update tool initialization of rss feed support failed windows 7 windows 7 update problem preparing to configure windows directx for windows 2000 update usb support windows nt4 how much ram does windows 7 support 32 bit trying to reinstall windows after virus windows update offline catalog windows vista update remover can you reinstall windows 7 with upgrade disc free windows update 2001 windows mobile update software download no puedo abrir windows update windows 7 add-spsolution microsoft sharepoint is not supported with version windows 2008 r2 support dhcp failover

windows update managed by your system administrator windows 7 [url=http://supporter-windows.com/download-windows-automatic-update-client/8597-2017-07-06.php]windows messager update[/url] updates not working windows 8 [url=http://tools-support-microsoft.com/remote-desktop-connection-70-client-update-for-windows-xp/18984-2018-08-28.php]cannot update windows xp after fresh install[/url] windows update computer not shutting down [url=http://supporter-windows.com/windows-applications-are-not-supported-on-os-x/10540-2017-10-08.php]reinstalling windows registry[/url] nokia software updater for windows 7 [url=http://tools-windows.com/hdaudio-sys-update-windows-7/1245-2016-04-22.php]windows phone 8.1 update for nokia lumia 720[/url] windows 7 offline update pack 2013 [url=http://tools-windows.com/updates-for-windows-media-player-11/18763-2018-08-21.php]htc touch diamond windows update[/url]

update microsoft windows xp sp3 windows vista update dateien entfernen msi live update download windows 7 how to disable windows update in windows 7 update windows xp pack 2 windows media player matroska support how to reinstall windows 7 in my dell laptop windows 7 apc ups support windows server post setup security updates how to install snmp service in windows server 2008

wyse multimedia support windows 7 [url=http://assistwindows.com/wga-windows-7-update-number/18926-2018-09-04.php]gamesforwindows.com/support[/url] windows 7 supported 3d games free download [url=http://help-support-microsoft.com/windows-2008-cluster-dynamic-disk-support/1364-2016-04-23.php]bgi graphics not supported under windows[/url] how to update windows phone 8 [url=http://assist-windows.com/shutdown-automatic-updates-windows-7/5832-2017-01-05.php]microsoft outlook technical support number australia[/url] reinstall and reset tcp/ip in windows 7 [url=http://supporterwindows.com/windows-rt-flash-player-update/11107-2017-10-14.php]update windows 98 to windows 98 se[/url] free update drivers for windows 7 [url=http://support-microsoft-tools.com/download-arabic-language-support-full-for-windows-mobile-61/6422-2017-02-05.php]windows xp sp2 update to xp sp3[/url]

windows is unable to connect to the automatic updates how to recover deleted files in windows live mail windows 7 update breaks activation crack windowsactivationupdate windows 7 free utorrent ip filter updater windows 7

1хСтавка для айфона

(Anthonydes, 2018.07.13 06:45)

1хСтавка для айфона [url=https://favoritnr1.com/30919-1xstavka-mobilnaya-versiya.html]1хСтавка для айфона[/url]

123424243

(DavidNeica, 2018.07.12 08:45)

1 https://adguardpc.ru/

qhpwrt

(ncyxau, 2018.07.11 08:16)

[url=http://levitranew.com]discount levitra[/url]
levitra uso en mujeres
levitra aspirina http://levitranew.com

консультация психолога

(HomerChosy, 2018.07.11 02:30)

В современном мире очень интенсивный ритм жизни, и порой сложно разобраться даже в самом себе. Сложные взаимоотношения в коллективе, конфликты с близкими людьми, разлад в семейной жизни и раздражение, которое накапливается и никуда не уходит. решать такого рода проблемы нужно с помощью профессионалов, которые разбираются в психологии взаимоотношений.
В странах европы уже давно стало обыденностью обращение к психологу, у многих есть даже семейные терапевты. В нашей стране люди еще с опаской относятся к работе домашщнего психолога, но проблемы никуда не уходят, а попытка решать их самим, чаще всего ни к чему не приводит, а может и сделать только хуже.
Мы предлашгаем вам возможность никуда не ходить, а получить консультацию психолога прямо в режиме онлайн не выходя из квартиры. Это избавит от необходимости идти на прием. Один звонок и все, что наболело или стало предметом бессонницы и переживаний уйдет в прошлое, как страшный сон. Полная конфиденциальность и индивидуальный подход к каждому клиенту гарантированы. Все это вы найдете на сайте lawantimir.ru
Нет сомнений в том, что такое общение принесет облегчение и что не менее важно — совершенно бесплатно. Если кому-то кажется, что такая помощь обязывает к последующему посещению специалиста, то это заблуждение. Ничего подобного [url=http://lawantimir.ru/sample-page/]консультация психолога по телефону[/url] не подразумевают. Основной задачей психолога которому вы позвонили, это оказать вам посильную помощь. И пусть в теперешнем мире многое измеряется финансовым эквивалентом, психологи помнят свой долг перед людьми и клятву Гиппократа — помочь каждому.
Простой обычный человек, ничем не приметный снаружи, может терзаться внутренними переживаниями, обидами злобой...и все это гнетет, и ничего хорошего не сулит. Посиделки с другом или подругой, которым можно излить душу, такие проблемы не решат. Зато один звонок и [url=http://lawantimir.ru]консультация психолога[/url] сможет освободить от печалей и сомнений. Порой такое общение проливает свет на некоторые сферы жизни человека, и после этого он меняет все кардинально и в лучшую сторону.
Общение с психологом на портале lawantimir.ru, решит множество внутренних проблем вашей личности. Удивительно, но один звонок и все вокруг заиграет новыми красками. Застенчивые и несмелые становятся уверенными в себе, самодостаточными личностями. Вечно сомневающиеся — обретают решительность. И никаких опасений по поводу того, что кто-то узнает — удобная форма помощи по телефону дает возможность сохранить все в тайне от окружающих.
Плюсов онлайн консультации у психолога огромное количество:

- анонимность;
- отсутствие необходимости выходить из дому;
- экономия денег, потому что консультации по телефону осуществляются бесплатно;
- уникальная возможность выговориться и освободиться от гнета темных мыслей;
- понимание того, что у специалиста нет личной заинтересованности и им движет только желание помочь.

Быстро, просто и удобно. Обсудить можно абсолютно любую тему: от детских страхов, до темы любви и формирования собственного имиджа. Много советов от специалистов и бесспорно полезной информации. Особенно ценна такая поддержка и понимание для тех, кто окончательно разуверился, что кто-то способен для него делать добрые дела безвозмездно. Такой звонок подарит веру в людей и ощущение собственной значимости.
Теперь нет необходимости оправдываться перед самим собой что нет времени для визита к психологу, достаточно набрать номер. Дополнительным плюсом является возможность получения экстренной помощи. По ряду причин бывает необходимость услышать нужные слова в сложный момент жизни, услышать их немедленно, а не ехать за ним в другой конец города.
Понятно, что главное — это осознать необходимость в помощи извне и своевременно позвонить по телефону к специалисту. Вам осталось лишь самому себе помочь обратиться к онлайн психологу, и вернуть себе радость жизни. Не откладывайте в долгий ящик то, что можно сделать сегодня, звоните, и ваши проблемы станут пылью.

Humancoin

(RobertCop, 2018.07.10 04:11)

Humancoin is the new e-commerce cryptocurrency fuelled by the Proof of Charity mining protocol. Presale started! 50% bonus! [url=https://www.linkedin.com/company/humancoin-net/]https://www.linkedin.com/company/humancoin-net/[/url]

секс порно взрослые

(Nelsonspozy, 2018.07.09 05:42)

порнуха [url=http://stctv.ru/]секс порно взрослые фото [url=https://kompromat1.net/]секс порно видео взрослые мужики[/url] порно фото секс взрослые бесплатно секс порно взрослые смотреть порно секс взрослые зрелыедамы[/url]

acjtdh

(mrtehx, 2018.07.06 15:11)

[url=http://propecial.com]propecia side effects long term[/url]
propecia and fertility http://propecial.com

полезные продукты для первой группы

(Alvinvaf, 2018.07.05 06:48)

1 группа крови полезные продукты продукты полезные для роста мышч http://shmelev.pp.ru/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=rigidmiss1 продукты полезные для печени и желудка полезные для зубов продукты

KUNGFU MASTER HINDI DUBBED Full Movie

(Reyboync, 2018.06.30 10:09)

Sunny leone hot Daddy Yankee Shake Shake Amv Dead Innocence Cup of Peace Aiman Tino Ku Hanya Sayang Padamu LuciferDaily Our Story (The Reel Mix) Sasquatch Central II Kalamazoo Public Library OLD SCHOOL ELECTRO 2 1980-1985 Heres A Quarter In The Night [World Premiere] The desolate hope ROBLOX Bully Story EPISODE 2! The Alternate Versions Of Joker!

Pig Destroyer Red Tar [url=https://cacak.info/artist/Best+of+COUNTRY+MUSIC+Instrumentals]Best of COUNTRY MUSIC Instrumentals[/url] John Miller Turn It Up [url=https://cacak.info/music/sammy+hagar+the+wabos+heavy+metal+from+livin+it+up+live+in+st+louis]Sammy Hagar &amp; The Wabos - Heavy Metal From "Livin It Up! Live In St Louis"[/url] CamRon Get Em Girls [url=https://shmenim.info/search/Dont+Wanna+Lose+You+Now+Backstreet+Boys]Dont Wanna Lose You Now Backstreet Boys[/url] Hoodie Allen [url=https://webgiare.info/music/spring+classical+music]Spring Classical Music.mp3[/url] AcrossThePond Show [url=https://semestra.eu/music/just+do+it+feat+bill+o+reilly]Just Do It!! Feat. Bill O Reilly[/url]

Panic At The Disco High Hopes Lan%C3%A7amento Inji Iduppazhagi Remix Climax Song 2 Doomsday Reflections Free Download Fall On Your Knees An Csayblackdandy I Cant Stand The Rain Ann Peebles Never Or Now Halsey Eleven Four V3 Duarte Ebmas My Song 150

Diamond Media 360 [url=https://jjant.info/search/Loneliness+(Myon+&+Shane+remix)]Loneliness (Myon & Shane remix)[/url] A Collection [url=https://semestra.eu/music/scarphase+black+scars+lioness+hardkruaine+remix]Black Scars Lioness & Hardkruaine Remix - Scarphase[/url] Black Sheep Scott Pilgrim [url=https://shmenim.info/music/nirvana+all+apologies+backwards]All Apologies Backwards[/url] DJ NYC3E OFFICIAL [url=https://webgiare.info/search/Anna+Tatangelo+Bastardo+@c.c.maximall]Anna Tatangelo Bastardo @c.c.maximall[/url] Cosmo & Skoro & Lion [url=https://ductus.us/search/Rock+the+Casbah+Acoustic+Cover]Rock the Casbah Acoustic Cover[/url]

Furkan Soysal Drop Original Mix MapleLeafProductions Reset tiger jk Ryan Mayberry Natalia Paruz: Playing the musical saw

lzapzok

(cjkckq, 2018.06.30 09:56)

<a href=http://canada-pharmaci.com>buy cialis super active</a>
cialis 5mg online australia http://canada-pharmaci.com

Behind The Voices Adventure Time

(Missouriboync, 2018.06.29 06:11)

WCK DE COUNTRY TIGHT Bouyon 2014 Assala Elhob La Totfe2 Elshams Theme Design Theory: How To Make Dynamic Compositions A New Hope Blink 182 Snoop Dogg Wiz Khalifa Young Wild Free Coisas que eu sei facebook Oriental Brothers Obi Nwanne Mp3 Download Def Leppard Photograph Hd 1983 Sugababes Push The Button Last Night Chris Anderson Dj Robbie Joe Smoove [P.I.F Boyz Part 1. Miami Beach, FL Killing Hallelujah Justice Corbin High Finance Podcast

YouTubers React to Porn Playing at Target [url=https://shmenim.info/music/the+best+relaxing+classical+music+ever+relaxation+meditation+focus+reading+tranquility]Relaxation Meditation Focus Reading Tranquility[/url] Steve Jablonsky Arrival To Earth [url=https://semestra.eu/search/Adrian+Marcel+2am]Adrian Marcel 2am.mp3[/url] You are so beautiful to me [url=https://cacak.info/music/melody+gardot+our+love+is+easy]Melody Gardot - Our Love is easy[/url] Pastor Daniel Settle [url=https://semestra.eu/group/sizzla+feat+luciano]Sizzla Feat. Luciano[/url] DanceAndBoom [url=https://unitedagents.eu/song/most+inspiring+upli+feat+ing+electronic+music+best+motivational+music+mix+by+trazer]Most Inspiring & Upli feat. ing Electronic Music Best Motivational Music Mix by Trazer mp3[/url]

Shane Infinity Moment in hindi Ricardo Arjona El Que Olvida (Letra) Lisa Stansfield A Little More Love (Live) Jen Titus Oh Death (supernatural) Ram jaane mp3 Shawn Mendes Dont Be A Fool VERY FUNNY commercial Home Depot ] Kotor 2 ost Used To Love

PH and pOH: Crash Course Chemistry #30 [url=https://cacak.info/search/Joyner+Lucas+Frozen+REACTION!]Joyner Lucas Frozen REACTION![/url] Prince Chandra [url=https://cacak.info/music/deathstars+metal+official+music+video]DEATHSTARS - Metal OFFICIAL MUSIC VIDEO[/url] Aadivasi Gamit Dj-Remix Song [url=https://cacak.info/artist/TheHappyKnitting+Podcast]TheHappyKnitting Podcast[/url] Vybz Kartel How Can You [url=https://jjant.info/search/Amber+Cleary]Amber Cleary[/url] Stuff to Bring on a Flight [url=https://shmenim.info/music/pnau+chameleon+el+bee+jesse+james+private+remix]Chameleon El Bee & Jesse James Private Remix[/url]

Samia Martin Frank Sinatra Ive Got The World How To Train Your Dragon (Score Suite) Learned My Lesson Jadyn Small

san jacinto soboba casino

(TerryToova, 2018.06.28 08:57)

win gambling slot hard rock tampa gambling addiction gambling affiliate sites harrah's norovirus indian casino in a gambling game a person draws a single card nashville gambling bust casino casino gambling game game online online poker yourbestonlinecasino.com casino deluxe 2 free download ontario lottery gambling corporation martina mcbride jackpot junction casino hotel july 20 maxims casino london casino casino gamerista.com poker rating review usa las vegas gambling mountain gods casino grand banks casino.com

gambling in bermuda [url=http://plus-vulkan.ru/demo-igrovie-avtomati-na-pk/17269-2018-02-22.php]ключи для ресивера голден интестар[/url] directions argosy casino lawrenceberg indiana [url=http://casino-bonus.ru/skachat-igrovie-avtomati-onlayni/14217-2017-10-14.php]игровые автоматы 100 р за регистрацыю[/url] cool cat casino download games software [url=http://online-admiral.ru/avtomati-igrovie-belantra/1998-2016-03-14.php]игровые автоматы unicum играть бесплатно[/url] christchurch casino poker tournaments [url=http://kazino-gaminator.ru/nalog-na-dohodi-fizicheskih-lits-2012-na-viigrishi-v-kazino/15518-2017-12-27.php]другие игровые автоматы igrosoft[/url] casino job louisiana [url=http://admiral-slots.ru/igrat-onlayn-igrovie-apparati-bez-registratsiy/17508-2018-03-02.php]бесплатно игровые автоматы лесная полянка[/url]

victoria casino uk tote online casino casinos in bristol poker casino uk casino black and red casino game french lick indiana casino directions neil sedaka chinook winds casino cancelled resorts international casino hotel biloxi casino president two rivers casino closing

states gambling legal [url=http://casino-bonus.ru/litsenzionnie-igri-igrovie-avtomati-igrat-demo-igri/19536-2018-07-03.php]казино тахко[/url] epiphone casino grover tuners install [url=http://imperator-club.ru/igrovie-apparati-cherry/7567-2016-12-13.php]игровыеавтоматы симуляторы в аренду[/url] whale in casino [url=http://slots-kazino.ru/igrovie-avtomati-rossiya-igrat-besplatno/20618-2018-08-26.php]скачать бесплатные онлайн игровые автоматы[/url] casino in island mn treasure [url=http://games-kazino.ru/igrovie-avtomati-besplatno-atstek-zolota/5081-2016-07-30.php]казино фартунатаим вход[/url] imploded vegas casinos [url=http://kazino-gaminator.ru/golden-star-tur/17270-2018-03-25.php]все игровые автоматы играть на деньги без депозита[/url]

best progressive slot machines in las vegas laws on online gambling gambling suppression branch mobile casino free credit pennsylvania casino licenses

zrcpnw

(fwihjo, 2018.06.27 10:41)

[url=http://canadian-pharmacyon.com]viagra[/url]
buy cheap viagra online in canada http://canadian-pharmacyon.com


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21

Következő »