Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Könyvek Michaelről

Michael Jackson a pop királya! - poszter és képeslap könyv

mjapopkiraly.gifMichael Jackson számos rekord birtokosa, rengeteg sláger írója és előadója. Káprázatos sikereket ért el kora gyerekkorától kezdve először a Jackson 5 zenekarral, majd szólóban. A világ minden pontján ismerik a pop királyát, hallgatják lemezeit és utánozzák egyedi mozgását. Ennek a kiadványnak a segítségével felidézzük gyerekkorát, legnagyobb sikereit és felejthetetlen életművét.
A kiadvány 10 posztert és 8 képeslapot is tartalmaz, amit elküldhetsz barátaidnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Michael Jackson 
Varázslat és őrület, a teljes történet

konyv.gif
 Michael Jackson minden idők egyik legnagyobb előadóművésze volt; kivételes tehetség, ugyanakkor ellentmondásos személyiség, akit sokan próbáltak megismerni és megérteni - vajmi kevés sikerrel.
Rendkívüli elismeréssel fogadott életrajzi művében J. Randy Taraborrelli mellőzi a bulvársajtó terjesztette szóbeszédeket, a rosszindulatú célozgatásokat és feltételezéseket, és elmeséli olvasóinak a Pop Királyának igaz történetét.

Eredeti cím : Michael Jackson / The Magic, the Madness, the Whole Story

 

 

 

 

 

 

 

 

Michael Jackson 
A leghitelesebb életrajz képekben 1958-2009 napról napra

konyv2.gif
Michael Jackson képes életrajza az eddigi legátfogóbb, legrészletesebb könyv a világ legnagyobb szupersztárjának pályafutásáról.
Szerzője Michael Jackson egyik közeli barátja és munkatársa, Adrian Grant, aki a kötet egyes részeit Michael közreműködésével állította össze.

Eredeti cím : Michael Jackson / A Visual Documentary 1958-2009 The Tribute Edition

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Michael Jackson 
Legendák és valóság

legendak-es-valosag.gif
 


A rendkívüli egyéniség színes, szélsőségektől sem mentes popkirály alakját járja körbe a szerző. Legendák és valóság, igaz történetek és alakjához tapadt szóbeszédek, hazug állítások állnak szemben egymással, mi volt az igazság, mi volt a szóbeszédből szőtt lepel, amely ráborult, és kétessé tette alakját. Michael Jackson halála körül is rengeteg a titok, hát még megannyi titok fedte mindennapjait!
Valójában ki volt Michael Jackson, a popkirály? Erre kereste a választ Kate King.
A portré megfestéséhez a pasztell színek mellett elengedhetetlenek a harsány színek is, ugyanis a szélsőséges dolgok ugyanúgy hozzátartoznak alakjához, mint őstehetsége.
A popkirály egyedisége ma is tart, rajongók milliói vásárolják lemezeit, a halála óta eltelt időben az eladott Jackson-lemezek száma túlszárnyalta Elvist és Lennont.

 

 

 

 

Michael Jackson 
1958-2009

konyv3.gifMichael Jacksont az 1980-as és 1990-es években a világ legnépszerűbb énekeseként joggal nevezték a pop királyának. Karizmatikus előadóként a funky, a pop, a soul és a rock elemeit ötvözte. Koncertjei új dimenziókba emelték a kor szórakoztatóiparát.
A magánéleti viharok után visszatérésre készülő világsztár közelmúltbeli váratlan halála megdöbbentette a világot és sokkolta rajongóit.
Chris Roberts (többek között a Guardian, a BBC és a Melody Maker zenei újságírója) fotókkal gazdagon illusztrált könyve 12 fejezetben mutatja be e nem mindennapi tehetség életútját és zenei pályájának mérföldköveit.
Ez a könyv életét és zenéjét ünnepli...

Eredeti cím : Michael Jackson / King of the Pop 1958-2009

 

 

 

 

 

 

Jacko 1958-2009 
Michael Jackson - The King of pop

jacko.gif
Hol volt, hol nem, volt a messzi Amerikában öt testvér, akik gondoltak egy nagyot, és Jackson 5 néven zenekart alapítottak. Énekesnek a pöttöm Michaelt állították, aki olyan átéléssel, lendülettel és szenvedéllyel adta elő a dalokat, hogy még azokat is magával ragadta, akik sosem szerették az ilyen funkos-groove-os muzsikát.
A sosemvolt gyermekkor így gyorsan tovatűnt, az ifjú szólókarrierbe kezdett, és albumaival, a Thrillerrel, a Baddel és a Dangerousszel sorra döntögette az addig érvényes rekordokat. Mindenkinél több ideig szerepelt neve a slágerlistákon, mindenkinél több lemezt sikerült eladnia, tánclépés-arzenáljával mániákus rajongók tömegeit vonzotta, igényes videoklipjeivel elkápráztatta a világot: a Pop Királyává vált.
Divatot teremtett, új zenei nyelvet és előadásmódot, a hang-mozgás-látvány színpadát, melyet fékeveszett erővel és spontaneitással uralt és szolgált, minden porcikájával és tehetségével. Olyan világot nyújtott, mint előtte soha más, miközben az alkotó erő a visszanyerni kívánt gyermeki ártatlansággal és vágyakozással keveredett. Álomvilágot épített, porondon, klipen és a valóságban, magávalragadót, lenyűgözőt.
A különc művész, a szépészeti műtétek sorozatára vállalkozó zseni, a naiv és törékeny lelkű énekes, zeneszerző és táncos-koreográfus, az eleven bálvány megjárta a dicsőség édenkertjét. Majd megjárta a rosszindulat és megaláztatás poklát is... sötét rágalmak, vádak, botrányok erdején vitt át az útja, végül a rejtélyes kérdés nyitva maradt: milyen színű az igazság?
A botránysorozatok után megpróbált felkapaszkodni a mélyből, meg akarta mutatni magát újra a világnak, de erre már nem kerülhetett sor. Még nem volt ötvenegy éves, amikor elment közülünk. Elment, de itt hagyta nekünk azt a mesés pillanatot, amikor elhittük: "We are the world, we are the children." Mi vagyunk a világ, mi vagyunk a gyerekek.

Eredeti cím : Jacko - The King of pop

 

 

Holdséta

Önéletrajz

holdseta.gifTöbb mint húsz éve volt már a pályán Michael Jackson, amikor megírta önéletrajzi könyvét, a Holdsétá-t, melyben nemcsak a karrierjéről - lemezekről, koncertekről, zenésztársakról -, hanem féltve őrzött magánéletéről, vívódásairól, vágyairól, titkos gondolatairól is beszél.

Ekkor már megasztár volt, akinek különleges hangja, mozgása, temperamentuma és titokzatos személyisége világszerte megigézte a közönséget. Lemezei rakétasebességgel törtek a sikerlisták élére, miközben róla, magáról a legkülönösebb hírek keringtek. Michael Jackson ekkor határozta el, hogy könyvet ír az életéről.

Felidézi gyerekkorának emlékeit - vagy inkább azt, ahogy gyerekkor nélkül kellett felnőnie. Michael és fivérei mindennap gyakoroltak, próbáltak, amatőr versenyeken vettek részt, s közben chicagói sztriptízbárokban dolgoztak, hogy előteremtsék a szakmai fejlődéshez elengedhetetlen utazásokra, kosztümökre, hangszerekre valót. Hamarosan felkarolta őket a szupersztárgyár, a nevezetes Motown - s a Jackson Five több mint kétszázmillió albumot adott el úgy, hogy a tehetséges gyerekek minden lépését lesték, koreografálták, s még azt is szigorúan meghatározták, hogy mit kell mondaniuk az újságíróknak.

Michael Jackson lefegyverző őszinteséggel meséli el, mennyit küszködött, hogy a gyereksztárságból kinőve kivívja művészi önállóságát. Kezdetben fanatikusan követte "mestereit", mindenekelőtt James Brownt, arra törekedett, hogy éppolyan "nagy", majd pedig "a legnagyobb" legyen, és énekesként és táncosként mindig tökéletes produkcióval álljon a közönség elé.
Tehetsége, energiája, szívós munkája és elhivatottsága révén a könnyűzene világának legnagyobb sztárja, a show business élő legendája lett, aki pályafutása csúcsán megalkotta azt az albumot - a Thriller-t -, amely minden eladási rekordot megdöntött a zeneipar történetében.

A Holdsétá-ban Michael Jackson mesél a barátairól: Berry Gordyról (a Motown vezetőjéről), Quincy Jonesról, Paul McCartneyról, Fred Astaire-ről, Marlon Brandóról, Katharine Hepburnről, és persze Diana Rossról, akit, mint mondja, örökre szeret. Mesél első szerelméről, gátlásairól és plasztikai műtéteiről is - és visszautasítja a magánéletéről keringő rágalmakat.

Most, a Pop Királyának halála után megrendítő olvasmány ez a húsz évvel ezelőtt írt könyv, melyben egy nagy terveket és álmokat dédelgető fiatalember vall önmagáról - egy olyan ember, aki saját tüneményes tehetségével éppúgy tisztában van, mint a dicsőség keserves visszájával, ami fájdalmas elszigeteltség és boldogtalanság forrása lehet, és amivel nagyon kevesen tudnak megbirkózni...

A Holdséta felejthetetlen utazás az énekes-táncos zseni szívében-lelkében: AZ EGYETLEN KÖNYV, MELYBEN MAGA MICHAEL JACKSON SZÓL HOZZÁNK, ÉS SAJÁT SZAVAIVAL MESÉL AZ ÉLETÉRŐL.

 

 

 

 

Michael Jackson - Legenda - Ikon - Hős - Tiszteletadás a Pop Királyának

 

236.jpg Michael Jackson halála mély gyászba taszította a világot. Korának egyik kiemelkedő személyisége volt, nevéhez számtalan rekord köthető. Olyan nagy hollywoodi sztárok inspirálták, mint James Brown, Fred Astaire és Gene Kelly. Az ő örökségüket vegyítette az utcán tanult táncmozdulatokkal, amelyeket később a klipjeiben láthattunk viszont. Zenéje milliók szívét érintette meg, és kitörölhetetlen nyomot hagyott a kultúránkban - éppúgy, ahogy az ő művészete is nagy hatással volt a mai sztárokra, többek között Justin Timberlake-re, Jennifer Lopezre, Britney Spearsre és a Black Eyed Peasre. Bár Michael Jackson élete a reflektorok kereszttüzében zajlott, a magánéletével és a halálával kapcsolatban sok kérdés maradt megválaszolatlanul. Egyvalami azonban megkérdőjelezhetetlen: tragikus hirtelenséggel bekövetkező halálával egy kiemelkedő, több mint negyven éven át tartó karrier ért véget. Michael Jackson, az ember túlságosan hamar távozott az élők sorából, de a Pop Királyaként örökké élni fog a rajongók szívében. Ez a 250 fotóval illusztrált könyv végső tisztelgés a popikon előtt, akit Michael Jacksonnak hívtak.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

джинсовый ремень

(DanielLuh, 2018.06.25 16:37)

Такой известный в последнее срок принадлежность, только ремень, – отличительный элемент гардероба, причем, точно женского, беспричинно и мужского. Ремни уже сыздавна перестали выполнять исключительно практичную занятие, то поглощать, поддерживать брюки: теперь сей аксессуар несет и эстетическую нагрузку и, более того, помогает представителям сильного и слабого пола создать образцовый образ.
В этом разделе нашего интернет-магазина сумок и аксессуаров SumkaVip причина изделия представлены в широком ценовом диапазоне. Многообразие предлагаемых моделей позволит подобрать обстановка точно к одежде в классическом стиле, так и около джинсы. Редкость первых – небольшая ширина и строгая, без излишеств, пряжка. Вторые отличаются разнообразным декором, экстравагантностью и широким использованием дополнительных деталей.
Покупая [url=http://system.a-forening.com/forum/showthread.php?tid=171824&pid=355958#pid355958]ремень легкий работы[/url] Серебряная пряжка ради ремня[/url] из натуральной кожи, представителям сильной половины следует учитывать последние модные тенденции и руководствоваться собственным вкусом. Сообразно словам дизайнеров, выбирая кожаное изделие чтобы мужского костюма, лучше отдать предпочтение строгим и не чересчур броским моделям, ведь в данном случае ремень является второстепенным элементом гардероба. В гардеробе каждого мужчины надо пребывать несколько классических ремней и столько же – предназначенных чтобы более свободного стиля в одежде.

Mature rachel at 40somethingmag or Menu teen sex tube teen

(Diegoboync, 2018.06.24 09:18)

I hate fat girls

We aren t kidding. Big Ass Anal Loving Amateur Gf Sex Pov. She doesn t have that much involvement where she doesn t try to hack into Cortex s network to see what he s really planning.
[url=http://binamorato.xyz/other/rebeccas-sex-toy-reviews-1074.html]Rebeccas sex toy reviews[/url]

Lesbian web mail mature lesbian pantie hose png images

Hot Asian babe got autograph on her juicy boobie. If he doesn t, the case against the woman could be dismissed. Marion loves to have sex with strangers at places such like Adult Theaters.
[url=http://samarriage.top/interracial/sexy-young-and-black-746.html]Sexy young and black[/url]

Swollen lymph node sore throat

Fuck My Pretty Mommy. Cute Indian Mehla gobbles up a huge dick before she pumps it full into her snatch. The gay site of amateur wrestling He s back to feed Joe his giant yummy.
[url=http://problemotion.xyz/ass/topic-466.html]Female ebony ass spanked tube[/url]

Sex you tube site

The unique Jackie Moore is taken By Lex Steele in this nice scene from Bush Hunter 1. No one is left unaffected. Gay Massage In London By Lajos.
[url=http://inamoratant.xyz/amateur/1039-teen-girls-pics-amature.html]Teen girls pics amature[/url]

Video clips of milfs fuckimg

Young twink cries after first time and gay stocking porn photo Lee was doing his first. Exotic Slut Jaslin Has A Dreamy Butt. Teen Masturbates Til She Orgasms.
[url=http://demarriage.top/bbw/1153-bbws-shemale-whore-tubes.html]Bbws shemale whore tubes[/url]

For russian scam girls daniel

What Features Are There. Ich sah zu, wie ein Mann meine Frau herrlich gefickt hat. Cfnm Babes In Race At Party For Cum From Their Subjects.
[url=http://medportal36-6.ru/other/topic-1203.html]Hd milf big tit[/url]

You my hot russian bride

He s a good man. Hot Busty Asian Pussy Serves. Esposa Com Amigo Marido Filmando.
[url=http://sheetmusicdigitalworld.com/bigtits/topic-769.html]Big tits hairy blond[/url]

mejbau

(kylcnv, 2018.06.24 07:00)

[url=http://canadian-pharman.com]viagra to buy[/url]
where to buy viagra in usa
cheap generic viagra http://canadian-pharman.com

перевозка мебели Украина

(CurtisWef, 2018.06.22 19:56)

перевозка мебели http://meblevozka.kiev.ua

42r7vqkv

(KennethDaype, 2018.06.22 15:35)

wh0cd214980 [url=http://buytenormin.us.com/]Tenormin Without Prescription[/url] [url=http://buycolchicine.us.com/]cheap colchicine[/url] [url=http://tadalafil.us.org/]tadalafil 20 mg[/url] [url=http://doxycycline.us.org/]doxycycline[/url] [url=http://buyamoxicillin.us.com/]buy amoxicillin[/url] [url=http://buymethotrexate.us.com/]buy methotrexate[/url] [url=http://arimidex.us.com/]Arimidex[/url] [url=http://buyprozac.us.com/]Buy Prozac[/url] [url=http://buynexium.us.com/]buy nexium[/url] [url=http://buyprovera.us.com/]buy provera[/url] [url=http://buycialis.us.org/]generic cialis online[/url] [url=http://buymedrol.us.com/]Medrol Online[/url] [url=http://abilify.us.org/]generic abilify[/url] [url=http://buycafergot.us.com/]buy cafergot[/url]

Free actual lesbian movies or College football jock cock

(Christianboync, 2018.06.22 07:49)

Big bad beetleborgs toys

Rain, Lesbians, and Mattresses. Big black cock sucked by skinny stud. Michelle Firestone drove down to work with me from Ohio and what a great time we had.
[url=http://desteemen.xyz/other/free-interracial-lesbian-strap-on.html]Free interracial lesbian strap on[/url]

Areeyas world free video

Turns out, she wa. Photos xxx police big sex gay porn first. Indian Andhrapradesh Handsome Hot Boy With Big Black Cock.
[url=http://sheetmusicdigitalworld.com/handjob/topic-135.html]Hot handjobs blowjobs 28[/url]

Hq rihanna russian 424 010

Hentai Picture Starfire and Blackfire nude alien chicks are actually hot. So do her big round natural boobies. To keep shit interesting there are some fight scenes, betrayals, a big showdown, a near-apocalyptic disaster, and a friggin ton of titty flashes.
[url=http://temp366c.ru/handjob/topic-866.html]Female for handjob kansas city[/url]

Games hot russian teen shows

Retro Interracial Sex 29. Shes been hanging out around the pool all day watching her gardener. Mio Kimijima in Nipple Attack Slut.
[url=http://littlemarriage.win/outdoor/topic-81.html]Naughty girl outdoor xvideo[/url]

Amanda bynes sex videos

Huge Latina ass Paola. Jaw dropping blonde Kinzie Kenner joyfully sucks long delicious cock. He says in the docs he was denied special underwear which he says he needed because of his condition.
[url=http://loverative.xyz/creampie/shemale-on-female-creampie-compilation-free-936.html]Shemale on female creampie compilation free[/url]

Back girl gwen stefani

Indian Secret Hidden Cam Leaked mms Sex. I think I must almost have fainted. Cheating Wife Susie Loves Her Hubby s Friends Big Cock.
[url=http://attracter.men/lesbian/1139-lesbian-dominatrix-fucks-girl.html]Lesbian dominatrix fucks girl[/url]

Carlie christine nude picture

I Played With My Best Friends Sisters Pussy. Kissing passionately to fuck gracefully. Luci Thai Hot Anal.
[url=http://temp366c.ru/other/topic-916.html]Teen usa pageant 2009[/url]

pcsvmh

(kfnvjs, 2018.06.21 09:23)

[url=http://levitranew.com]canada levitra online pharmacy[/url]
levitra consegna 24 ore
comparar cialis levitra viagra http://levitranew.com

Sex pantyhose porn sites pornsitesreview or Introduction service russian brides

(Sophieboync, 2018.06.20 08:37)

On it youtube teen galaxy

Emily Austin Makes Her Cuckold Bf Watch Her Fuck. Asian Granny Part 1. Updated 1 12 18 5 56am.
[url=http://selunair.eu/bukkake/blooper-bukkake-mlynek-porn-ulie-1705.html]Blooper bukkake mlynek porn ulie[/url]

I want to download a completely free porn

Hot Teen Give A Good Handjob And Fucked. Today s trade, is tomorrow s competition. Amateur Couple On Their First Sex Tape.
[url=http://lovernment.xyz/ass/topic-109.html]Real homemade videos eating ass[/url]

Gabriella hall foot fetish

My bodywork release blockages in. Levi Cash makes his rock hard schlong. Elina The Make Up By Eternal Desire.
[url=http://marriaget.top/teen/153-teen-boys-getting-fucked-hardcore.html]Teen boys getting fucked hardcore[/url]

Gay amateur web cam

Black Chick Sucks White Dicks. Webcam Slut on Cam. Madison Ivy Is A Horny School Girl.
[url=http://marriageway.win/hairy/topic-853.html]Redhead anal hairy teen[/url]

Demi-mur in porn movies

Hilary Scott And Kat With Balck Guy. Warehouse 13 ends next year after an abbreviated six episode fifth season, and it s such a shame because we were just starting to get to know Agent Steve Jinks. Spy Movie My Sister Fucking My Best Friend.
[url=http://trydiet.ru/other/teen-network-in-march.html]Teen network in march[/url]

Free arabic porn tube

She then can uses her door to freely transport herself and others to the location making her dream literally the road between dimensions. Queen with the Golden Hair, The. If we can just see her face.
[url=http://russzdrav.ru/anal/topic-1935.html]Anal prank phone calls[/url]

Show scene details fresh teen

Don t worry you can still time your run for tracking purposes, just leave the watch somewhere at the start of your run. Sweetheart Interracial Lesbian Pussy Licking. Slowly she licked from the bottom of my balls to the head of my throbbing cock, teasing me with her tongue along the way.
[url=http://alp-experience.com/bbw/1829-bbw-browse-dating-profile.html]Bbw browse dating profile[/url]

iejvdjzi

(Brettwrild, 2018.06.19 21:28)

wh0cd12306 [url=http://tadalafil777.us.com/]tadalafil[/url]

upyrjg

(wgmvzd, 2018.06.18 20:18)

[url=http://cialisn.com]buy cialis 100mg[/url]
cialis online shop deutschland http://cialisn.com

tyesofs

(nuyybu, 2018.06.18 08:50)

<a href=http://canada-pharmaci.com>can i buy cialis over the counter in usa</a>
cialis and alcohol http://canada-pharmaci.com

oghrdi

(gbuxek, 2018.06.18 00:52)

[url=http://canadian-pharman.com]viagra pill[/url]
viagra from usa pharmacy
generic viagra from canada online http://canadian-pharman.com

You Reposted in the Wrong Swamp

(Travisboync, 2018.06.17 18:56)

Akon Ghetto Download Mashup Pttt Chris121293 6 EXERCISES FOR BETTER GLUTES Call Me Karizma Angel (Official Lyric Video) Top Twitch Moments Bag of Weed (Family Guy Cover) Sometimes A Fantasy Billy Joel Sweet Jane (Full Length Version (2015 Remastered) Beansie from Oakey Santa Maria Gotan Project Jennifer lopez step into my world Bassotronics Just Bass Big kree two phones freestyle (2016) 05 Zancudito Loco Alfredo El

Gangsta Walk (feat. Nate Dogg) [url=https://webgiare.info/artist/Mixing+Classic+Rock+Drums+with+Matthew+Weiss]Mixing Classic Rock Drums with Matthew Weiss[/url] YVNG MOI$TURI$ER [url=https://webgiare.info/music/best+of+heavy+metal]Best of Heavy Metal.mp3[/url] Are We (Original Mix) [url=https://ductus.us/search/Lumian+Monsta+(Bowie+Remix)]Lumian Monsta (Bowie Remix)[/url] Young Thug Ft Lil Uzi Vert Bag [url=https://ravnerdwars.info/play/julia+michaels+jump+lyrics+feat+trippie+redd]Jump Lyrics feat. Trippie Redd[/url] Dexta daps shabba madda pot (lyrics) [url=https://ravnerdwars.info/play/deep+dark+progressive+mix]Deep & Dark Progressive Mix[/url]

Bhayanak Atma feat. Gagan Mudgal Found You (feat. Chelsea Cutler) Nicki Minaj Drake And Lil Wayne Follow .news Breakin 2:TKO Crew VS.Electro Rock I Hate You I Love You Gnash DreamingFox Productions Lets Go (The Cars cover song) Bhagwat puran part 6 Jumby wants to be born

Tiege Hanley [url=https://webgiare.info/music/greatest+classic+rock+music+hits+best+of+70s+80s+90s+rock+songs]Greatest Classic Rock Music Hits Best Of 70s 80s 90s Rock Songs mp3[/url] Mini bike off road [url=https://jjant.info/search/31+NORTH+FALL+COLLEGE+SHOWCASE]31 NORTH FALL COLLEGE SHOWCASE[/url] Im not the only one mp3 [url=https://shmenim.info/search/Specs+phone]Specs phone[/url] 9T Bass Mixes [url=https://ductus.us/search/Stop+Killing+the+Mandem]Stop Killing the Mandem[/url] CARTOONS HAVE BLINDED ME! [url=https://webgiare.info/artist/Best+Selection]Best Selection[/url]

War Is Coming Bob Marley Three Little Birds Lyrics Might Be Remix Feat Pnb Rock Fireflies Owl City Cover by Tanner Patrick Old vinyl vault

rnedwd

(qeeesn, 2018.06.17 13:15)

buy viagra online
[url=http://canadian-pharmacyc.com]buy generic viagra online[/url]
pharmacy online uk viagra http://canadian-pharmacyc.com

pharmacie online

(ArthurGef, 2018.06.16 23:55)

[b][url=https://bit.ly/2sD1GUE]pharmacie online[/url][/b][url=https://bit.ly/2sD1GUE][img]http://oi67.tinypic.com/673vj9.jpg[/img][/url]
https://bit.ly/2sD1GUEcomment acheter du vrai viagra
sildenafil 100 mg uso
prix en pharmacie du sildenafil
cialis 5 mg manipulado
viagra tablete za zene cena
tarif officiel levitra
vente cialis sans ordonnance
vente viagra en pharmacie
achat cialis canada
sildenafil generique pas cher
sildenafil pfizer generique prix
liste des generique du viagra
viagra commande
generique levitra achat
prix du cialis 20
blog achat cialis internet
viagra en belgique pharmacie
acheter du cialis en andorre
ou trouver du viagra sur paris
cialis livraison chronopost

best online pharmacy

(Brianmt, 2018.06.16 11:09)

[b][url=https://bit.ly/2LWntPH]best online pharmacy[/url][/b][url=https://bit.ly/2LWntPH][img]http://oi63.tinypic.com/28qs1zl.jpg[/img][/url]https://bit.ly/2LWntPH
canadian pharmacies rated
buy lunesta canada pharmacy
canada pharmacy online rating
finasteride canada pharmacy
great canadian superstore pharmacy midland
publix online pharmacy
canadian pharmacy orlando
canada newport pharmaceuticals
drug prices in canada vs usa
cvs pharmacy vancouver canada
is canada drug pharmacy legitimate
reliable online pharmacy for klonopin
canadian pharmacy com legit
viagra price drop canada
online pharmacy software india
canadian pharmacy dutasteride
prescription drug rehab canada
candian drug stores
which online pharmacy to trust
online pharmacies forum
online pharmacy flovent
top canadian pharmaceutical companies list
canadian pharmacy xifaxan
tinidazole online pharmacy
real canadian superstore pharmacy leamington
canadian drug distribution
canadian drug shortages
teva pharmaceuticals canada jobs
canadian drug guide app

Тема

(swetoksv, 2018.06.16 03:34)

http://l903685a.bget.ru http://a90372c3.bget.ru http://d9037293.bget.ru http://s90315vg.bget.ru http://g90314k6.bget.ru http://j903725k.bget.ru http://b90315tt.bget.ru http://c90315lh.bget.ru http://u90368hu.bget.ru http://z90372w3.bget.ru http://c903131j.bget.ru http://c90372n1.bget.ru http://f90372ag.bget.ru http://v9037269.bget.ru http://m90372ri.bget.ru http://t90372cp.bget.ru http://l90372hc.bget.ru http://o90372ka.bget.ru http://o90372nk.bget.ru http://i903707o.bget.ru http://f90313x0.bget.ru http://d90372jn.bget.ru http://n903720i.bget.ru http://a90372c5.bget.ru [url=http://o90372nk.bget.ru].[/url] [url=http://n903720i.bget.ru].[/url] [url=http://d9037293.bget.ru].[/url] [url=http://t90372cp.bget.ru].[/url] [url=http://a90372c5.bget.ru].[/url] [url=http://z90372w3.bget.ru].[/url] [url=http://b90315tt.bget.ru].[/url] [url=http://o90372ka.bget.ru].[/url] [url=http://l90372hc.bget.ru].[/url] [url=http://s90315vg.bget.ru].[/url] [url=http://m90372ri.bget.ru].[/url] [url=http://v9037269.bget.ru].[/url] [url=http://i903707o.bget.ru].[/url] [url=http://l903685a.bget.ru].[/url] [url=http://f90313x0.bget.ru].[/url] [url=http://c903131j.bget.ru].[/url] [url=http://u90368hu.bget.ru].[/url] [url=http://g90314k6.bget.ru].[/url] [url=http://d90372jn.bget.ru].[/url] [url=http://c90315lh.bget.ru].[/url] [url=http://c90372n1.bget.ru].[/url] [url=http://j903725k.bget.ru].[/url] [url=http://f90372ag.bget.ru].[/url] [url=http://a90372c3.bget.ru].[/url]

Ремонт ноутбуков: осторожно, мошенники

(DanielWAM, 2018.06.16 02:59)


[url=https://helpsetup.ru]кинули в ремонте[/url] Максим Германович [url=https://helpsetup.ru]осторожно, мошенники[/url]

Обратился в сервис по поводу ремонта ноутбука. сказали что не занимаются такими моделями ( MacBook), ну тут же приёмчик посоветовал обратится к частному предпринимателю и дал номер телефона. Обратился сказали что ремонт в простом варианте займёт сутки стоимость 1500 р если замена какой то детали то двое суток и цена с учётом стоимости детали 3000 р. Через два дня после передачи ноутбука мастеру ноутбук был не готов, я предложил предпринимателю вернуть аппарат, но мастер запросил еще сутки и уверил меня в положительном разрешении дела. Через сутки меня известили что ноутбук отремонтирован и я его могу забрать, но так как появились дополнительные работы по ремонту цена составит 5000 р. Я расплатился с предпринимателем забрал ноутбук при проверке ноутбук проработал 20 мин после чего выключился и больше не включался. Я вернул его предпринимателю, тот забрал через сутки позвонил и сказал что бук готов. забрал ноутбук при проверки аналогично проработал 5 мин выключился и больше не включался. Вернул, и опять история повторилась до мелочей . Опять верну но теперь предприниматель отнекивается и не исправляет поломку. В данный момент ноутбук находится у предпринимателя на контакт идёт очень неохотно мотивируя это занятостью. Я в результате без ноутбука и без денег.
Забирать ноутбук и требовать деньги очень сомнительно так как боюсь что вмешательства этого "мастера" повлекут дополнительные расходы на ремонт и будет ли он ремонтопригоден вообще.
Из бумаг на руках только документы от ноутбука .
Подскажите что мне предпринять и куда обратиться.

Санкт-Петербург
Место работы:
Компьютерный мастер спб Красносельский район
Веб-сайты: Все его где он предлогает сваи услуги
http://helpsetup.ru/
https://forum.helpsetup.ru
http://websait-spb.ru
https://seo.websait-spb.ru
http://blog.websait-spb.ru
http://shop.helpsetup.ru

и номер телефона +7 950 002 35 21
его BK https://vk.com/id186932297

pharmacie en ligne

(Thomasdono, 2018.06.15 22:44)

[b][url=https://bit.ly/2Jcmk50]pharmacie en ligne[/url][/b][url=https://bit.ly/2Jcmk50][img]http://oi64.tinypic.com/xm8uuf.jpg[/img][/url]https://bit.ly/2Jcmk50
acheter cialis lilly france
acheter kamagra gel en ligne
vente cialis europe
acheter viagra en ligne au quebec
acheter dapoxetine paris
cialis livraison rapide france
cialis super active italia
viagra avec ou sans ordonnance au maroc
free viagra participating pharmacies
commande cialis belgique
prix viagra feminin
vente de viagra
ou acheter du viagra fiable
acheter viagra canada en ligne sur webacheterenligne
viagra generique danger
acheter viagra et cialis
cialis pour femme effet secondaire
cialis achat en pharmacie
prix dune pilule viagra
prix du medicament viagra
sildenafil 50 mg peru
ou acheter viagra

fhlcju

(livlni, 2018.06.13 13:17)

[url=http://canadian-pharmacyon.com]buy real viagra online[/url]
viagra generika rezeptfrei online bestellen http://canadian-pharmacyon.com


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21

Következő »