Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Könyvek Michaelről

Michael Jackson a pop királya! - poszter és képeslap könyv

mjapopkiraly.gifMichael Jackson számos rekord birtokosa, rengeteg sláger írója és előadója. Káprázatos sikereket ért el kora gyerekkorától kezdve először a Jackson 5 zenekarral, majd szólóban. A világ minden pontján ismerik a pop királyát, hallgatják lemezeit és utánozzák egyedi mozgását. Ennek a kiadványnak a segítségével felidézzük gyerekkorát, legnagyobb sikereit és felejthetetlen életművét.
A kiadvány 10 posztert és 8 képeslapot is tartalmaz, amit elküldhetsz barátaidnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Michael Jackson 
Varázslat és őrület, a teljes történet

konyv.gif
 Michael Jackson minden idők egyik legnagyobb előadóművésze volt; kivételes tehetség, ugyanakkor ellentmondásos személyiség, akit sokan próbáltak megismerni és megérteni - vajmi kevés sikerrel.
Rendkívüli elismeréssel fogadott életrajzi művében J. Randy Taraborrelli mellőzi a bulvársajtó terjesztette szóbeszédeket, a rosszindulatú célozgatásokat és feltételezéseket, és elmeséli olvasóinak a Pop Királyának igaz történetét.

Eredeti cím : Michael Jackson / The Magic, the Madness, the Whole Story

 

 

 

 

 

 

 

 

Michael Jackson 
A leghitelesebb életrajz képekben 1958-2009 napról napra

konyv2.gif
Michael Jackson képes életrajza az eddigi legátfogóbb, legrészletesebb könyv a világ legnagyobb szupersztárjának pályafutásáról.
Szerzője Michael Jackson egyik közeli barátja és munkatársa, Adrian Grant, aki a kötet egyes részeit Michael közreműködésével állította össze.

Eredeti cím : Michael Jackson / A Visual Documentary 1958-2009 The Tribute Edition

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Michael Jackson 
Legendák és valóság

legendak-es-valosag.gif
 


A rendkívüli egyéniség színes, szélsőségektől sem mentes popkirály alakját járja körbe a szerző. Legendák és valóság, igaz történetek és alakjához tapadt szóbeszédek, hazug állítások állnak szemben egymással, mi volt az igazság, mi volt a szóbeszédből szőtt lepel, amely ráborult, és kétessé tette alakját. Michael Jackson halála körül is rengeteg a titok, hát még megannyi titok fedte mindennapjait!
Valójában ki volt Michael Jackson, a popkirály? Erre kereste a választ Kate King.
A portré megfestéséhez a pasztell színek mellett elengedhetetlenek a harsány színek is, ugyanis a szélsőséges dolgok ugyanúgy hozzátartoznak alakjához, mint őstehetsége.
A popkirály egyedisége ma is tart, rajongók milliói vásárolják lemezeit, a halála óta eltelt időben az eladott Jackson-lemezek száma túlszárnyalta Elvist és Lennont.

 

 

 

 

Michael Jackson 
1958-2009

konyv3.gifMichael Jacksont az 1980-as és 1990-es években a világ legnépszerűbb énekeseként joggal nevezték a pop királyának. Karizmatikus előadóként a funky, a pop, a soul és a rock elemeit ötvözte. Koncertjei új dimenziókba emelték a kor szórakoztatóiparát.
A magánéleti viharok után visszatérésre készülő világsztár közelmúltbeli váratlan halála megdöbbentette a világot és sokkolta rajongóit.
Chris Roberts (többek között a Guardian, a BBC és a Melody Maker zenei újságírója) fotókkal gazdagon illusztrált könyve 12 fejezetben mutatja be e nem mindennapi tehetség életútját és zenei pályájának mérföldköveit.
Ez a könyv életét és zenéjét ünnepli...

Eredeti cím : Michael Jackson / King of the Pop 1958-2009

 

 

 

 

 

 

Jacko 1958-2009 
Michael Jackson - The King of pop

jacko.gif
Hol volt, hol nem, volt a messzi Amerikában öt testvér, akik gondoltak egy nagyot, és Jackson 5 néven zenekart alapítottak. Énekesnek a pöttöm Michaelt állították, aki olyan átéléssel, lendülettel és szenvedéllyel adta elő a dalokat, hogy még azokat is magával ragadta, akik sosem szerették az ilyen funkos-groove-os muzsikát.
A sosemvolt gyermekkor így gyorsan tovatűnt, az ifjú szólókarrierbe kezdett, és albumaival, a Thrillerrel, a Baddel és a Dangerousszel sorra döntögette az addig érvényes rekordokat. Mindenkinél több ideig szerepelt neve a slágerlistákon, mindenkinél több lemezt sikerült eladnia, tánclépés-arzenáljával mániákus rajongók tömegeit vonzotta, igényes videoklipjeivel elkápráztatta a világot: a Pop Királyává vált.
Divatot teremtett, új zenei nyelvet és előadásmódot, a hang-mozgás-látvány színpadát, melyet fékeveszett erővel és spontaneitással uralt és szolgált, minden porcikájával és tehetségével. Olyan világot nyújtott, mint előtte soha más, miközben az alkotó erő a visszanyerni kívánt gyermeki ártatlansággal és vágyakozással keveredett. Álomvilágot épített, porondon, klipen és a valóságban, magávalragadót, lenyűgözőt.
A különc művész, a szépészeti műtétek sorozatára vállalkozó zseni, a naiv és törékeny lelkű énekes, zeneszerző és táncos-koreográfus, az eleven bálvány megjárta a dicsőség édenkertjét. Majd megjárta a rosszindulat és megaláztatás poklát is... sötét rágalmak, vádak, botrányok erdején vitt át az útja, végül a rejtélyes kérdés nyitva maradt: milyen színű az igazság?
A botránysorozatok után megpróbált felkapaszkodni a mélyből, meg akarta mutatni magát újra a világnak, de erre már nem kerülhetett sor. Még nem volt ötvenegy éves, amikor elment közülünk. Elment, de itt hagyta nekünk azt a mesés pillanatot, amikor elhittük: "We are the world, we are the children." Mi vagyunk a világ, mi vagyunk a gyerekek.

Eredeti cím : Jacko - The King of pop

 

 

Holdséta

Önéletrajz

holdseta.gifTöbb mint húsz éve volt már a pályán Michael Jackson, amikor megírta önéletrajzi könyvét, a Holdsétá-t, melyben nemcsak a karrierjéről - lemezekről, koncertekről, zenésztársakról -, hanem féltve őrzött magánéletéről, vívódásairól, vágyairól, titkos gondolatairól is beszél.

Ekkor már megasztár volt, akinek különleges hangja, mozgása, temperamentuma és titokzatos személyisége világszerte megigézte a közönséget. Lemezei rakétasebességgel törtek a sikerlisták élére, miközben róla, magáról a legkülönösebb hírek keringtek. Michael Jackson ekkor határozta el, hogy könyvet ír az életéről.

Felidézi gyerekkorának emlékeit - vagy inkább azt, ahogy gyerekkor nélkül kellett felnőnie. Michael és fivérei mindennap gyakoroltak, próbáltak, amatőr versenyeken vettek részt, s közben chicagói sztriptízbárokban dolgoztak, hogy előteremtsék a szakmai fejlődéshez elengedhetetlen utazásokra, kosztümökre, hangszerekre valót. Hamarosan felkarolta őket a szupersztárgyár, a nevezetes Motown - s a Jackson Five több mint kétszázmillió albumot adott el úgy, hogy a tehetséges gyerekek minden lépését lesték, koreografálták, s még azt is szigorúan meghatározták, hogy mit kell mondaniuk az újságíróknak.

Michael Jackson lefegyverző őszinteséggel meséli el, mennyit küszködött, hogy a gyereksztárságból kinőve kivívja művészi önállóságát. Kezdetben fanatikusan követte "mestereit", mindenekelőtt James Brownt, arra törekedett, hogy éppolyan "nagy", majd pedig "a legnagyobb" legyen, és énekesként és táncosként mindig tökéletes produkcióval álljon a közönség elé.
Tehetsége, energiája, szívós munkája és elhivatottsága révén a könnyűzene világának legnagyobb sztárja, a show business élő legendája lett, aki pályafutása csúcsán megalkotta azt az albumot - a Thriller-t -, amely minden eladási rekordot megdöntött a zeneipar történetében.

A Holdsétá-ban Michael Jackson mesél a barátairól: Berry Gordyról (a Motown vezetőjéről), Quincy Jonesról, Paul McCartneyról, Fred Astaire-ről, Marlon Brandóról, Katharine Hepburnről, és persze Diana Rossról, akit, mint mondja, örökre szeret. Mesél első szerelméről, gátlásairól és plasztikai műtéteiről is - és visszautasítja a magánéletéről keringő rágalmakat.

Most, a Pop Királyának halála után megrendítő olvasmány ez a húsz évvel ezelőtt írt könyv, melyben egy nagy terveket és álmokat dédelgető fiatalember vall önmagáról - egy olyan ember, aki saját tüneményes tehetségével éppúgy tisztában van, mint a dicsőség keserves visszájával, ami fájdalmas elszigeteltség és boldogtalanság forrása lehet, és amivel nagyon kevesen tudnak megbirkózni...

A Holdséta felejthetetlen utazás az énekes-táncos zseni szívében-lelkében: AZ EGYETLEN KÖNYV, MELYBEN MAGA MICHAEL JACKSON SZÓL HOZZÁNK, ÉS SAJÁT SZAVAIVAL MESÉL AZ ÉLETÉRŐL.

 

 

 

 

Michael Jackson - Legenda - Ikon - Hős - Tiszteletadás a Pop Királyának

 

236.jpg Michael Jackson halála mély gyászba taszította a világot. Korának egyik kiemelkedő személyisége volt, nevéhez számtalan rekord köthető. Olyan nagy hollywoodi sztárok inspirálták, mint James Brown, Fred Astaire és Gene Kelly. Az ő örökségüket vegyítette az utcán tanult táncmozdulatokkal, amelyeket később a klipjeiben láthattunk viszont. Zenéje milliók szívét érintette meg, és kitörölhetetlen nyomot hagyott a kultúránkban - éppúgy, ahogy az ő művészete is nagy hatással volt a mai sztárokra, többek között Justin Timberlake-re, Jennifer Lopezre, Britney Spearsre és a Black Eyed Peasre. Bár Michael Jackson élete a reflektorok kereszttüzében zajlott, a magánéletével és a halálával kapcsolatban sok kérdés maradt megválaszolatlanul. Egyvalami azonban megkérdőjelezhetetlen: tragikus hirtelenséggel bekövetkező halálával egy kiemelkedő, több mint negyven éven át tartó karrier ért véget. Michael Jackson, az ember túlságosan hamar távozott az élők sorából, de a Pop Királyaként örökké élni fog a rajongók szívében. Ez a 250 fotóval illusztrált könyv végső tisztelgés a popikon előtt, akit Michael Jacksonnak hívtak.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

antxyky

(eprgsf, 2018.12.24 22:17)

buy viagra new york http://canadlan-drugs.com

cvs online pharmacy 190 mg

(Gregoryweady, 2018.12.24 06:15)

Hello there! [url=http://onlinegenepharmacy.com/]pharmacy technician course online[/url] very good site http://onlinegenepharmacy.com

Комфортное жилье у моря - это просто!

(Shale, 2018.12.23 11:27)

Шале Ла Рош - проект для комфортной и благоустроенной жизни на Южном берегу Крыма. Удобные квартиры от 2.5 млн. рублей, гибкая система скидок, рассрочка и ипотека. Жить у моря - просто! http://shalelarosh.ru +7-918-469-25-86
Продажа земельного участка категории ИЖС в Ялте. Площадь-5 соток, район Массандровского дворца. Юридически готов к сделке, панорамный вид на море и горы.

The largest Android apps of 2018

(Googlemnop, 2018.12.23 10:37)

Google has rise outside with its picks for the cap [url=http://888google.com]google[/url] Android apps of the year and its choices puissance bowl over you.

The company published its end-of-year lists highlighting the most skilfully of Google Toy with, and it rewarded language-learning app Drops with its eminent honor.

Elton John Farewell tour

(Georgespect, 2018.12.22 17:08)

Sir Elton John is my favourite singer of the world. http://ooo6inc.tumblr.com

Iwayi71

(Oboke21, 2018.12.22 15:51)

http://jaktlumaczyc.pl/70054/acheter-viara-sildenafil-citrate-acheter-sildenafil-citrate
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-dejavu-sildenafil-citrate-r-pido-online-bula
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/site-fiable-pour-commander-erectol-sildenafil-citrate-achats
http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-dejavu-120mg-gen-rico-envio-urgente-pela
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/periactin-cyproheptadine-4-mg-donde-puedo-comprar-sin-receta-en
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-tada-diario-40-mg-on-line-brasil
http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/acheter-pilule-pantoprazole-en-ligne-pas-cher-sans-ordonnance
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/cialis-onde-comprar-menor-pre-o-no-brasil-tadalafil-de-40mg-pre-o
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/omigra-100mg-como-puedo-comprar-sin-receta-con-garantia
http://ggwadvice.com//index.php?qa=52916&qa_1=sildenafil-citrate-comprar-brasil-remedio-sildenafil-citrate
http://quainv.com/blogs/post/50482#sthash.AyoKZPSi.H1qt6fke.dpbs
http://question.hamrahmorabi.ir/index.php?qa=159915&qa_1=eroton-sildenafil-citrate-cher-site-fiable-eroton-generique
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/low-price-nizagara-100mg-order-online-best-rated-place-to-buy
http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/rezum-buy-cheap-brand-rezum-to-buy-online
http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-en-ligne-sex-up-130mg-site-fiable-sildenafil-citrate
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/discount-silanil-100mg-order-online-how-to-buy-sildenafil-citrate
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/order-diltiasyn-30mg-online-how-can-i-buy-diltiazem-in-trusted
http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=19344&qa_1=placidum-cheapest-placidum-australia
http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/comprar-blupill-sildenafil-citrate-130mg-gen-rico-frete-gr-tis
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/buy-generic-paroxetine-30mg-online-buy-paroxetine-online-no
https://www.olliesmusic.com/blog/31853/comprar-generico-dapoxetine-90-mg-sin-receta-al-mejor-precio-repГєblica-de-c/
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/purchase-discount-digoxin-0-25mg-online-can-i-order-lanoxin-cheap
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-tantrix-gen-rico-envio-48-horas-on-line

Пышная мамуля не выдержала и подрочила сынишке огромный хуй

(Kara13imh, 2018.12.22 10:13)

[URL=http://piccash.net/51575/870416/][IMG]http://piccash.net/allimage/2018/10-3/img_thumb/870416-thumb.jpeg[/IMG][/URL]
Горячая, в годах мамуля с громадными буферами дрочит родному сыну [url=https://incest-home-video.ru/grendfather/30495-ded-fetishist-nyuhaet-i-lizhet-trusiki-vnuchki-pered-seksom.html]русское порно дед нюхает у внучки[/url]
во время массажа. Смазав свои груди и розовую головку фаллоса, мамка сначала стала ладонями натирать писюн мужичка, а далее стала дрочить его своими здоровенными, великолепными сисяндрами [url=https://incest-home-video.ru/doter/430-dovela-doch-yazychkom-do-skvirt-orgazma.html]дочь довела мать до сквирта[/url]
в прямом эфире.

Жми на скриншот дабы повидать всю сексуальность этой спелой мамочки!!!
[URL=http://piccash.net/51575/870418/][IMG]http://piccash.net/allimage/2018/10-3/img_thumb/870418-thumb.jpeg[/IMG][/URL]

Download Showbox APK for Mac

(Showjurse, 2018.12.22 01:45)

Btw, looking for the best app to watch free movies on your Android phone? Then your should check Showbox APK. This is the most famous app today that has a big library of tv shows and films. This app is also available for computer users. But your need to download it first to enjoy free films [url=http://showbox-all.com]Showbox on PC[/url]

toperectiledysfunctionpills.com

(herbs for erectile dysfunction, 2018.12.20 22:12)

erectile disease quiz [url=http://toperectiledysfunctionpills.com]erectile dysfunction remedies[/url], best erectile supplements [url=http://toperectiledysfunctionpills.com/]erectile stamina in older men[/url].[url=http://bit.ly/2qULDRR]is erectile dysfunction a disease[/url]
[url=http://bit.ly/2HrLjjZ]acupuncture for erectile[/url]
[url=http://bit.ly/2JmH61i]erectile curvature[/url]
[url=http://bit.ly/2Jm9UHf]erectile meds[/url]
[url=http://bit.ly/2JnO5am]cialis without erectile dysfunction[/url]
[url=http://bit.ly/2HtpJvn]erectile method[/url]
[url=http://bit.ly/2r0RPYP]help with erectile dysfunction naturally[/url]
[url=http://bit.ly/2JmGxoo]erectile spray[/url]
[url=http://bit.ly/2qX809l]buy erectile dysfunction pills online[/url]
[url=http://bit.ly/2qVBnch]erectile tissue quizlet[/url]

write my essay

(JosephSpize, 2018.12.20 19:42)

Write My Essay - EssayErudite.com

Fed up of typing "who can write my essay" in the search bar?
Would you like to have a reliable helper always by your side?
Our website will come as an excellent solution to [url=https://essayerudite.com/write-my-essay/]write my essay[/url] for everyone!

<a href="https://essayerudite.com/write-my-essay/" />write my essay</a>

Write My Essay - https://essayerudite.com/write-my-essay/

[url=https://essayerudite.com/write-my-paper/]my paper writer[/url]
[url=https://essayerudite.com/college-essay-help/]college essay writing help[/url]
[url=https://essayerudite.com/best-essay-writing-service/]best essay writers[/url]
[url=https://essayerudite.com/thesis-writing-service/]write my thesis[/url]
[url=https://essayerudite.com/dissertation-writing-service/]write dissertation[/url]
[url=https://essayerudite.com/assignment-help/]help with assignment[/url]
[url=https://essayerudite.com/college-essay-help/]writing a college essay[/url]
[url=https://essayerudite.com/college-essay-help/]college essays help[/url]
[url=https://essayerudite.com/thesis-writing-service/]thesis helper[/url]
[url=https://essayerudite.com/do-my-homework/]homework help[/url]
[url=https://essayerudite.com/thesis-writing-service/]thesis writing service uk[/url]

essay writing service

(Tylerdag, 2018.12.20 19:14)

Essay Writing Service - EssayErudite.com

Our [url=https://essayerudite.com]essay writing service[/url] provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other writing companies, we are rather picky when forming a professional staff of experts.
Moreover, we try to make our every customer feel safe and pleased with the service.

<a href="https://essayerudite.com" />essay writing service</a>

Essay Writing Service - https://essayerudite.com

[url=https://essayerudite.com/cheap-essay-writing-service/]cheapest essay writing service[/url]
[url=https://essayerudite.com/write-my-paper/]paper write online[/url]
[url=https://essayerudite.com/cheap-essay-writing-service/]cheap writing service[/url]
[url=https://essayerudite.com/write-my-research-paper/]write a research paper for me[/url]
[url=https://essayerudite.com/college-paper-writing-service/]college writing service[/url]
[url=https://essayerudite.com/write-my-research-paper/]write my term paper[/url]
[url=https://essayerudite.com/write-my-essay/]write essay online[/url]
[url=https://essayerudite.com/thesis-writing-service/]thesis writer[/url]
[url=https://essayerudite.com/do-my-homework/]do my math homework[/url]
[url=https://essayerudite.com/write-my-paper/]write my paper online[/url]
[url=https://essayerudite.com/write-my-paper/]write my paper cheap[/url]
[url=https://essayerudite.com/write-essay-for-me/]help me write an essay[/url]
[url=https://essayerudite.com/dissertation-writing-service/]dissertation editing services[/url]
[url=https://essayerudite.com/write-my-research-paper/]write my term paper for me[/url]
[url=https://essayerudite.com/thesis-writing-service/]thesis online[/url]
[url=https://essayerudite.com/write-essay-for-me/]writing essays for money[/url]
[url=https://essayerudite.com/thesis-writing-service/]thesis paper writing service[/url]
[url=https://essayerudite.com/college-essay-help/]college essay[/url]
[url=https://essayerudite.com/write-my-research-paper/]research paper writing service[/url]

Kimod07

(Bisag66, 2018.12.18 20:07)

http://www.facecool.com/profiles/blogs/filigra-buy-without-prescription-how-can-i-order-sildenafil
http://brooklynne.net/profiles/blogs/tretinoin-buy-no-prescription-where-to-purchase-retin-a-quick
http://webhiveteam.com/demo4_chameleon/blogs/2759/54811/chlorpromazine-50-mg-donde-compr
http://www.facecool.com/profiles/blogs/bon-plan-achat-eromax-sildenafil-citrate-bas-prix-acheter-eromax
http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/patrex-150-mg-livraison-express-baisse-prix-forum-comment-acheter
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/vardenafil-10mg-buy-online-where-to-order-levitra-soft-in
http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/salmeterol-0-025mg-en-ligne-commander-sans-ordonnance-forum-achat
http://howidoit.ning.com/profiles/blogs/viagra-200-mg-comprar-ahora-uruguay-comprar-sildenafil-citrate-25
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-alsigra-150mg-con-garantia
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/cianeo-tadalafil-40-mg-onde-comprar-gen-rico-mais-barato-brasil
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/rosytona-120mg-como-comprar-pago-visa-argentina
http://staind-italy.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-du-en-ligne-viagra-moins-cher-sans-ordonnance-france
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-viasek-sin-receta-barato
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/buy-avafil-130-mg-low-price-where-to-order-sildenafil-citrate-in
http://bobford.ning.com/profiles/blogs/retin-a-gel-tretinoin-0-025mg-puedo-comprar-sin-receta-de
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/plurimen-10mg-buy-where-to-order-selegiline-in-trusted-medstore
http://www.myindiagate.com/community/blogs/post/343178
http://opencu.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-lirpan-donepezil-5mg-de
http://football.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-o-gen-rico-de-havante-sildenafil-citrate
http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/comprar-combivir-lamivudine-zidovudine-300-mg-barato-na-internet
http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/clarithromycin-250mg-order-where-to-order-biaxin-no-need
http://wu-world.com/profiles/blogs/buy-tadagra-10mg-online-can-i-buy-tadalafil-in-verified-pharmacy
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/falic-150mg-como-comprar-sin-receta-urgente-nicaragua
http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-desmopressin-0-01-mg-de
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/buy-duraviril-100-mg-low-price-how-to-order-sildenafil-citrate-no
http://snopeczek.hekko.pl/229948/comprar-razo-rabeprazole-sodium-brasil
http://javamex.ning.com/profiles/blogs/cialis-tadalafil-como-puedo-comprar-entrega-r-pida-estados-unidos
http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/comprar-glibenclamida-por-internet-andorra-comprar-glibenclamida

Ipafu06

(Azama24, 2018.12.17 10:05)

http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-adcirca-sin-receta-urgen-2
http://innovatoruddannelse.ning.com/profiles/blogs/cheap-romento-25-mg-order-online-where-can-i-order-sildenafil
http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/latanoprost-order-online-discount-latanoprost-buy-online
http://crosstv.ning.com/profiles/blogs/low-price-viagra-100mg-buy-online-how-to-order-sildenafil-citrate
http://destinosexotico.com/blogs/post/29786
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-erix-sildenafil-citrate-online-paraguay
http://bricolocal.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-davigor-sin-receta-de
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/commander-du-en-ligne-libigran-150-mg-sildenafil-citrate-prix
http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-dejavu-200mg-gen-rico-menor-pre-o-brasil
http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/videnfil-comprar-gen-rico-pela-internet-rep-blica-federativa-do
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/comprar-ah-zul-sildenafil-citrate-gen-rico-r-pido-via-internet
http://bobford.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-modrasil-sin-receta-barato-estados
https://www.olliesmusic.com/blog/16659/glibenclamide-como-comprar-en-lГ­nea-repГєblica-de-panamГЎ/
http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-norfloxacino-sin-receta
http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-ciavor-tadalafil-60-mg-gen-rico-urgente-na-internet
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/tranky-sans-ordonnance-sur-le-net-sildenafil-citrate-generique-en
http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-vidalista-tadalafil-60mg-de-calidad
http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/comprar-vidalista-40mg-buen-precio-ecuador
http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/viripotens-sildenafil-citrate-120-mg-puedo-comprar-sin-receta
http://staind-italy.ning.com/profiles/blogs/cloranfenicol-250-mg-comprar-en-farmacia-en-linea-con-un
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/buy-pasport-40mg-cheap-pasport-how-can-i-buy-online
http://www.facecool.com/profiles/blogs/adcirca-tadalafil-onde-comprar-gen-rico-de-forma-segura-internet
http://javamex.ning.com/profiles/blogs/videnfil-sildenafil-citrate-sur-internet-baisse-prix-acheter
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/buy-sanbenafil-130mg-without-prescription-buy-sanbenafil-over
http://www.myindiagate.com/community/blogs/post/340124
http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/order-cialis-safely-where-to-purchase-tadalafil-quick-delivery
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/comprar-dejavu-150mg-gen-rico-e-quanto-custa-via-internet-rep
http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/lovex-sildenafil-citrate-50mg-donde-comprar-fiable-chile-comprar
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/commander-vrai-en-ligne-apcalis-sx-60-mg-avec-visa-achat-de

home cleaning products Concourse Carroll Gardens

(SCSmooste, 2018.12.16 14:24)


This is may depend from implementation front-rank equipment park,technology,equipment,algorithm,cleaning,methods,equipment,components,mechanisms and industrial equipment, specialized detergents and cleaning funds and also beautiful organization work cleaning service.
In our world use support Cleaning firms made necessarily authoritative and relevant.

Some enterprises and organizations Partnership long for a time enjoy help with cleaning companies, but not conclude personal frames swabber for such types of services as Cleaning a private house and Bathroom cleaning in TriBeca .

Long-term practice General Partnership in Chinatown & Little Italy owner specialized company is STEPHEN WILLIAMS, revealed that hired trained staff cleaning firms produce cleaning well faster, neater, scrupulous and cleaner, than for example own regular cleaners.


You will be spared from wasting time on training and recruitment frames , on check his work, you it will not be necessary to allocate room for cleaners and organize storage inventory.

We Limited liability Limited Partnership is that is on the street Douglaston invite you personally work with uson profitable conditions.
Any Economist Proves You contain Multiple workman at a loss in collation with employ foreign cleaning service.cleaning companies in my area : [url=https://csnear.me]find cleaning services near me[/url]

Unoru59

(Urawa97, 2018.12.16 05:44)

http://showmeanswer.com/index.php?qa=37946&qa_1=comprar-gen%C3%A9rico-virineo-100mg-barato
http://staind-italy.ning.com/profiles/blogs/stromectol-3mg-buy-cheap-buy-stromectol-online-very-cheap
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/lincocine-lincomycin-500mg-como-posso-comprar-com-desconto-rep
http://football.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-edgon-tadalafil-de-forma
http://javamex.ning.com/profiles/blogs/como-puedo-comprar-permetrina-al-mejor-precio-rep-blica-de-panam
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/order-wavegra-online-can-i-order-sildenafil-citrate-without
http://brooklynne.net/profiles/blogs/order-cheap-zidovudine-300mg-online-how-to-buy-combivir-in
http://cqa.aaua.edu.ng/index.php?qa=21512&qa_1=comprar-tantrix-sildenafil-citrate-gen%C3%A9rico-internet-brasil
http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/provera-10mg-como-comprar-sin-receta-urgente-ecuador
http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-kamagra-sildenafil-citrate-sin
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/ah-zul-150mg-onde-comprar-gen-rico-sem-receita-medica-pela-net-no
http://social.leembe.com/blogs/post/40772
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-sinota-sildenafil-citrate-sin
http://source1law.com/s1l/blogs/218/7638/order-viagra-online-how-to-buy-sildenafil-citrate-free-shippi
http://flirtfinder4u.com/blogs/post/22866
http://www.blog.ahsfoundation.co.uk/blogs/post/51431#sthash.17fKKtkz.XLKadySP.dpbs

fapmydick

(NickP_Hon, 2018.12.15 21:02)


Yes, it is possible to confront the things that can obliterate us, but not without potential on our side. We can no longer afford to live with bondage. Bondage is born in the gap where guidance has been excluded.
[url=https://libliebe.net]lib liebe[/url]

snaRf

(Useriff, 2018.12.15 16:40)

http://www.krasotamira.com/
[url=http://krasotamira.com/#]www.krasotamira.com[/url]

Best room Massage NY

(SKSlugherb, 2018.12.15 12:35)

Personally have the opportunity conduct experiments in any view technician massage up to infinity!
In our center you can order a massagein City Line from fifteen minutes and to five hours in spacious apartments - are not only simultaneously massage table and spacious beds .
MUSIC THERAPY salon in Midtown Manhattan can offer ladies and representatives of the stronger sex relax at the end labor or arrange for myself mini holiday.
Our main experienced masters, who perform sessions , apply elements healing massage, which awakens energy centers of whole organism, thereby stimulating functioning of reproductive organs.
Waiting for you personally in our salon 24/7 in nighttime and during the day.


We work in New York. Specialists Kimberly -
[url=https://adult.manhattan-massage.com]adult massage room[/url]

Yisow40

(Tolah89, 2018.12.15 12:18)

http://crosstv.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-havante-sildenafil-citrate-pago http://flirtfinder4u.com/blogs/post/23837 http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/achat-en-ligne-cialove-ou-acheter-cialove-paris http://vaal-online.co.za/blogs/post/28874 http://webhiveteam.com/demo4_chameleon/blogs/2768/54130/para-comprar-generico-sildara-si http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/videnfil-50mg-onde-comprar-gen-rico-menor-pre-o-brasil http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/comprar-coumadin-gen-rico-pre-o-na-internet-brasil http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/h-for-tadalafil-60-mg-onde-comprar-gen-rico-n-o-precisa-receita-m http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/comprar-gen-rico-tada-diario-tadalafil-40-mg-online-brasil http://whazzup-u.com/profiles/blogs/lithium-300-mg-comprar-con-garantia-estados-unidos http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-napifit-sin-receta-mas http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/cheap-eroton-150-mg-buy-online-where-to-order-sildenafil-citrate http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/achat-de-sildamek-sildenafil-citrate-generique-au-rabais http://movsam.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-dutasteride-sin-receta-mas http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/onde-posso-comprar-cianeo-tadalafil-10mg-gen-rico-on-line-rep http://iq140.eu/blogs/post/29156 http://ihamodell.allpix.net.ee/blogs/post/45679 http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=68686&qa_1=seguro-comprar-betafortan-gen%C3%A9rico-gr%C3%A1tis-internet-brasil http://dmoney.ru/37995/tadalafil-gen%C3%A9rico-internet-remedios-generico-tadalafil http://bioimagingcore.be/q2a/49147/comprar-gen%C3%A9rico-garantia-sildenafil-citrate-farm%26%23225-receita http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/sildenamed-order-buying-sildenamed-over-the-counter-in-australia

Комфортное жилье у моря - это просто!

(Shale, 2018.12.13 03:00)

Шале Ла Рош - проект для комфортной и благоустроенной жизни на Южном берегу Крыма. Удобные квартиры от 2.5 млн. рублей, гибкая система скидок, рассрочка и ипотека. Жить у моря - просто! http://shalelarosh.ru +7-918-469-25-86


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21

Következő »