Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

MJ filmekben

 Michael számos filmben megjelent, de nem nagyon hallhattunk róla, mert ő nem túl nagy szerepet töltött be, ezekben a filmekben. (egy pár kivétellel)

 

Men In Black 2.

mib2.jpg

Ez a kép a Men In Black (Sötét zsaruk)ból van. Michael egy földönkívülit alakít, aki folyton hívja Zed-et, de ő már teljesen ki van tőle készülve.

 

 

 

 

 

The Michael Jackson Story: Man In The Mirror (Ember a tükörben)

man-in-the-mirror-dvd.jpgIgaz, hogy ebben a filmben nem játszik Michael, de Flex Alexander játsza el őt. Nagyon jó film, Michael életéről szól, egészen 2004-ig. Először magam se értettem, hogy miért nem ő játsza saját magát, de rájöttem, hogy ő ezt a forgatást sírás nélkül nem bírta volna ki. Hiszen Michael gyerekkorától kezdve, a vádakig minden benne van... (Nagyon jó film, csak az a kár hogy csak angolul van fent neten is.)

 

 

 

 

Moonwalker

moonwalker.jpg

 

 

 

 Michael  a Moonwalker-ben természetes, hogy a főszerepet tölt be. Egy varázslatos, zenés film a Moonwalker, a cím egyébként Michael sajátos táncára utal.

 

 

 

 

 

Michael Jackson's - This Is It

this-is-it.jpg

 

 A film tökéletesen mutatja be Michael Jackson This Is it című zenés előadásának készülését, és gyakorlásakor felvett zenés jeleneteket. (Ajánlom ezt a filmet azoknak, akik szeretik, vagy valaha is szerették a Pop királyt).

 

 

 

 

The Wiz (A madárijesztő)

the-wiz.jpg

 

 

Az Óz a csodák csodája afro-amerikai változata. Michael ebben a filmben egy madárijesztőt játszik. Diana Ross is játszik benne, ő játsza Dotorhy-t. A fimet azért nem ismerhettük meg, mert nem futott be.

 

 

 

 

 

 

Michael Jackson - Story

 

story.jpg

 Oly sok mindent lehetett már hallani Michael Jackson zűrös életéről és rendkívüli karrierjéről, hogy napjainkra az őt övező misztikum miatt, már szinte lehetetlen emberként tekinteni rá. A popzene történetének talán leginkább vitatott, karizmatikus, ugyanakkor meghatározhatatlan személyiségű ikonja Michael Jackson. Az viszont örökké elvitathatatlan marad, hogy milliók imádják rendkívülien eredeti zenéjét és a számtalan buktató ellenére, melyek sok ember karrierjét gátolták volna, rajongók hada maradt hűséges Michael Jacksonhoz. A zenetörténet maradandó részét képező, nyolcvanas évekbeli, lenyűgöző sikerei a popzene legnagyobb csillagává emelték. Ebben a filmben Brook Shields, Gladys Knight, Janet Jackson és maga a király segítségével betekintést nyerünk a színfalak mögé, megismerjük minden idők egyik legtitokzatosabb és legsokoldalúbb popsztárjának életét. (Ez a film nagyon jó, talán jobb mint a This Is It, véleményem szerint, aki szereti vagy szerette a Pop királyt az nézze meg feltétlen).

 

 

 Miss Cast Away (Leépített szépség)

miss-cast-away.jpg

A szépségkirálynői címért folyik a harc. A jelöltek - Powers kapitány irányítása alatt - egy repülőgépen éppen a választás helyszínére tartanak. A gépen utazik a Vatikán különlegesen balfék ügynöke is. Mindeközben tudósok egy szigeten megtalálják Noé bárkáját. A repülő félúton furcsa balestet szenved a levegőben és a vízbe csapódik. A túlélők kis csapata egy titokzatos szigeten találja magát, ahol Powers kapitány vezetésével megpróbálják túlélni a vadont és elkerülni az önmaguk által ásott gödröt egyidőben... (Véleményem szerint ez a film nagyon jó, és vicces, de szerintem mindenki nézze meg előbb, mert sokmindenkinek nem tetszik). Michael ebben a filmben Agent MJ-t (MJ ügynököt) alakítja, aki egy kivetítő segítségével, segít a túlélőkön.

 

 

 Michael Jackson's Ghosts (Szellemek)

ghosts.jpg

 Ez a film Normal-Valley-ban játszódik (Normál-völgy).A legendák szerint egy kastélyban egy szörny él, ezért a polgár mester elmegy, hogy elüldőzze a szellemet. Néhány gyerek és felnőtt is megy vele, kíváncsiak a szörnyetegre. Amikor belépnek senki nincs ott, de egyszercsak megjelenik egy férfi (Michael Jackson, ő játsza a polgár mestert és a szörnyeteget is). Ezt követi sok bonyodalom és félelem, és 3 dal is (Ghosts, Is it scary, Too bad)

 

 

 Captain EO (EO kapitány)

 

captain-eo.jpg

 

Nem véletlen, hogy a Disneyland számára készült 3D-s kisfilm úgy hat, mint egy aranyos kis Csillagok háborúja-paródia, hiszen egyik írója és producere George Lucas volt. A sci-fiben Michael egy űrhajó kapitányát alakítja, aki cuki lényekből álló legénységével ellátogat egy gonosz boszorkány (Anjelica Huston) bolygójára. Varázserejű dala (We Are Here to Change the World) segítségével próbálja előcsalogatni a gonosz nőszemély belső szépségét, és némi bonyodalom után végül valóban győzedelmeskedik. A tizenhét perces, speciális effektusokkal telezsúfolt alkotás harmincmillió dollárba került, és gyártása idején ez volt a percenként legtöbbe kerülő film a világon.